NAPRAVITE SAMI SVOJ ADVENTSKI KALENDAR: donosimo nekoliko jednostavnih prijedloga!

Božićno vrijeme budi ono najbolje u nama, pa zašto ove godine ne bi napravili nešto novo! Probudite kreativca u sebi i u nekoliko koraka složite adventski kalendar.

 


Ako tražite idealnu aktivnost za klince ususret Božiću, imamo nekoliko odličnih ideja. Slaganje adventskog kalendara sigurno će razveseliti mnoge – kako djecu, tako i odrasle. Za ove projekte trebat će vam škare, ljepilo, i nekoliko dodatnih materijala. Pustite mašti na volju jer tu nema greške!


1. KALENDAR OD KUTIJICA

Znate li one kutijice u kojima dobivate wok za van? E pa iste možete nabaviti u trgovinama ili naručiti online, i na jednostavan način posložiti adventski kalendar. Potrebno je samo malo boje i mašte, te ne zaboravite sakriti slatki paketić u svaku kutijicu. Projekt potpisuje Studio DIY, a na njihovom webu možete pogledati i upute.

Ako želite, možete i napraviti vlastite kutijice-kućice od papira, a šablonu za izrezivanje možete pronaći na LINKU.

 

Foto: Studio DIY

 


2. KALENDAR OD OMOTNICA

Imate prazne omotnice? I one vam mogu poslužiti kao adventski kalendar! Umjesto slatkiša, napišite u kuverticu neku slatku poruku, ispričajte priču ili motivacijsku poruku za taj dan. Ako želite, umjesto kuverti možete koristiti papirnate vrećice u koje možete onda stavite slatkiše. Bezbroj je načina, igrajte se!

Foto: Tell Love and Party

3. KALENDAR NA GIRLANDI

Imate girlandu? Odlično jer možete napraviti odličan ukras! Uzmite nekoliko šarenih trakica, izaberite teglice (ili plastične, papirnate čašica) i napišite brojeve. Sve skupa povežite i učvrstite na girlandu, napunite sa slatkišima i imat ćete sasvim posebno odbrojavanje.

Foto: ANNIE SCHLECHTER

4. KALENDAR OD ČARAPA

Skupite zimske čarape u različitim uzorcima ili skupite čizmice crvene boje, označite brojeve i sve povežite.

Isto tako, napunite čarapice i svaki dan se razveselite!

Foto: THE CRAFTED LIFE

 

 

Komentari