Lijepi detalji su “must have” ako želite da kupaonica izgleda savršeno

Osmišljavajući kupaonicu u svome domu, najviše vremena utrošimo u organiziranje prostora i nabavku i izgled osnovnih elemenata – podnih i zidnih obloga, kade i(li) tuša, umivaonika i školjke. No, ono što ne smijete zaboraviti ako želite da vaša kupaonica ima ono nešto su i – detalji

 

Kreiranje kupaonice je veliki izazov ne samo u slučaju da je vlasnici sami uređuju. I arhitekti i dizajneri prolaze isto iskustvo. Doista, pravo je umijeće u načelno malo kvadrata i ostale prostorne specifičnosti smjestiti osnovne elemente, iskoristiti svaki centimetar i na kraju polučiti da prostor bude funkcionalan, od kvalitetnih materijala i sanitarija te – lijep. Estetska komponenta sve je prisutniji zahtjev u uređenju kupaonica. Pored boja, uzoraka i tekstura sanitarija, kao i njihovih oblika i dimenzija, estetici jednako tako doprinose i detalji – kako oni funkcionalni, tako i dekorativni.

Foto: Aquaestil Plus

 

Svjesni te činjenice, proizvođači kupaonske opreme sve više svoje kreativne energije ulažu u oblikovanje galanterije. Osim što doprinose boljoj organizaciji u kupaonici, dozatori sapuna, čaše za četkice, ogledala, police za tuš kabinu, ormarići… itekako podižu cjelokupni estetski dojam. Bez njih kupaonice jednostavno ne mogu imati – ‘ono nešto’. Dobro je birati galanteriju koja je dio iste kolekcije jer ćete tako najbolje postići stilski sklad, kao i onu kvalitetniju, budući da je kupaonica prostorija koja je izložena brojnim utjecajima poput velike količine vlage.

 

Foto: Aquaestil Plus

 

U oblikovanje ovakvih detalja bitno je uključiti i napredna tehnološka rješenja te angažirati dizajnere i osluškivati potrebe kupaca, baš kao što to čini i Aquaestil Plus. Ova domaća tvrtka već 20 godina stvara modernu i inovativnu kupaoničku opremu, prepoznatljivu po kvaliteti, inovativnosti i estetici.

Njihov proizvodni program sastoji se od širokog asortimana akrilnih kada, hidromasažnih kada, tuš kada, staklenih tuš paravana, masažnih i parnih kabina, masažnih stupova, kupaonskog namještaja te proizvoda od kompozitnih materijala kao što su umivaonici, proizvedeni tehnologijom sintetskog mramora i modernog solid surface materijala ASTONE.

 

Foto: Aquaestil Plus

 

Funkcionalna i dopadljiva dizajna i od dugotrajnog materijala, linija galanterije TITAN je ono po čemu je Aquaestil Plus također poznat. Ovakve funkcionalne detalje uvijek možete unijeti u kupaonicu, bez dodatnih građevinskih radova pa je makeover moguć u svakome trenutku.

 

Foto: Aquaestil Plus

 

Želite li doći do svoga seta TITAN galanterije, koji uključuje držač sapuna, držač za četkice i dozator sapuna, posjetite sajam ‘InDizajn festival modernog doma’ i sudjelujte u nagradnoj igri.

Aquaestil Plus će tri posjetitelja koji budu imali najviše sreće darovati s po jednim setom TITANA u vrijednosti 1700 kn.

 

PROMO

Komentari