LAKO KAO 1, 2, 3! Evo kako složiti zidnu galeriju u vlastitom domu

Već neko vrijeme planirate organizirati slike na zidu? Imamo par jednostavnih savjeta kako da organizirate vlastitu galeriju. Vjerujte nam – jako je jednostavno!

 

Ako ste i vi jedni od onih koji žele napraviti galeriju omiljenih slika, baš kao što to viđate na Instagram profilima, imamo sjajne savjete. Potrebno nam je samo malo organizacije i u svega nekoliko koraka imat ćete novi omiljeni kutak u domu.

Skupite najdraže obiteljske fotografije, omiljene trenutke s putovanja, inspirativne citate ili druge zanimljive grafike, zatim odaberite veličinu i okvire u koje ćete postaviti vizuale – i kreće postavljanje na zid!

KORAK 1.

Oslobodite površinu na podu i postavite slike u okvirima kako želite da budu postavljene i na zidu.

Foto: Momtastic

KORAK 2.

Uz pomoć običnog papira, izrežite šablone okvira za slike i na zidu poziciju na kojoj ćete kasnije objesiti prave slike.

Foto: Momtastic

KORAK 3.

Okviri određuju stil. Tako da možete odabrati slike istih veličina, ili kombinirajte različite veličine, boje i uzorke kako bi dobili zanimljiviju galeriju.

Foto: Momtastic

KORAK 4.

Na papirnatu šablonu koju ste postavili na zid, označite rupice i čekićem zabijte čavliće koji će nositi okvire. Ako je potrebno, prvo umetnite tiple kako bi dodatno osigurali čvrstoću.

Foto: Momtastic

KORAK 5.

Postavite slike i uživajte u pogledu!

Foto: Momtastic

Izvor: Momtastic

Komentari