KUHINJE PO MJERI: kako do atraktivnog prostora koji ispunjava sve vaše potrebe i želje

Kuhinja je ono mjesto u domu u kojem volimo da svi, pa i najmanji detalji, u estetskom i funkcionalnom smislu budu savršeno usklađeni.  U suradnji s tvrtkom PRIMA namještaj donosimo vam modele kuhinja kojima ćete to vrlo lako i postići

U opremanju doma, najviše vremena i truda posvećujemo uređenju svoje kuhinje. Bez obzira koliko ćemo vremena provoditi u njoj i je li dio za blagovanje u njezinu sklopu, volimo kuhinju smatrati srcem i središnjom točkom svoga životnog prostora. Mnogi upravo iz kuhinje nose najljepša sjećanja na dom u kojem su odrasli pa je to prostor za koji želimo da i u našem vlastitom domu ima posebno značenje. Pored toga, kuhinja je i odraz našega stila i načina života.

Isto tako, riječ o visoko funkcionalnom prostoru koji mora ispuniti brojne praktične zahtjeve. Dobro opremljena i koncipirana kuhinja uvelike nam olakšava svakodnevni život. Stoga njezinu uređenju treba pristupiti pomno i ozbiljno, kako bi se zadovoljili svi kriteriji i sve naše potrebe.

Kuhinja Cvita / Foto: PRIMA namještaj

Zavirili smo u ponudu kuhinja koje ima PRIMA namještaj – privukao nas je suvremen dizajn, ali i funkcionalna rješenja te brojne mogućnosti koje pružaju njihovi modeli kuhinja po mjeri, modularnih kuhinja i blok kuhinja. Saznajte više o njima u nastavku i inspirirajte se!

Kuhinja Amelia / Foto: PRIMA namještaj

KUHINJE PO MJERI

Sve specifičnosti prostora – od kvadrature, visine stropa i oblika prostorije pa do pozicije vanjskih i unutarnjih otvora diktiraju izgled kuhinje u kojoj će biti potpuno prilagođen raspored elemenata, kao i njihove dimenzije. To je moguće s kuhinjama po mjeri koje će odgovoriti ne samo na prostorne uvjete nego i na individualne zahtjeve i želje.

Kuhinje po mjeri jednostavno će se prilagoditi svakome prostoru ma kako on netipičan ili zahtjevan bio i u kojima će se iskoristiti svaki centimetar. Isto tako, kuhinjom po mjeri moći ćete lakše njezin dizajn uskladiti s ostatakom svoga doma. U PRIMA namještaju ističu kako njihove kuhinje po mjeri nastaju kao zaseban projekt u potpunosti osmišljen za svakoga kupca.

 

Kuhinja Liberta / Foto: PRIMA namještaj

Sve kreće besplatnom izmjerom prostora, nastavlja se u salonu izradom nacrta s obzirom na prostor, želje i navike vlasnika, a realizira proizvodnjom u njihovim tvornicama. Posljednji koraci su dostava i montaža nakon kojih slijedi uživanje u kuhinji iz snova, u njezinu dizajnu, bojama i dekorima koje ste sami odabrali. Također, za ovakvu kuhinju po mjeri birate i ručkice, a PRIMA namještaj između ostaloga nudi i vrlo popularan i praktičan tip-on mehanizam za lako otvaranje, uz potisak.

Kuhinja Nea / Foto: PRIMA namještaj

MODULARNE KUHINJE

Za kreiranje omiljenog mjesta u domu koje će biti po vašim željama u PRIMA namještaju imaju odgovor u vidu modularnih kuhinja. Na raspolaganju su vam 24 različita elementa s kojima ćete osmisliti kuhinju koja vam najbolje odgovara ne samo zbog optimalnog iskorištavanja prostora, nego i mogućnosti da birate između boja fronti i korpusa u bijeloj, hrast sonoma ili antracit sivoj boji.

Uz savjetovanje prodajnih savjetnika, dobit ćete i besplatnu izmjeru te izradu 3D plana za svoju modularnu kuhinju.

Kuhinja Rea / Foto: PRIMA namještaj

Modularne kuhinje prate najnovije trendove u uređenju, tako da nema bojazni da neće biti dovoljno atraktivne. Predlažemo vam model Julija koji uz notu modernog dizajna nudi i neponovljivi vintage štih. Fronte od mat medijapana s ukladama vrlo su kvalitetne, ali i popularne jer donose dašak nostalgije i retro šarma, a neutralne nijanse bijele, svijetlo i tamno sive koje su vam na raspolaganju kao i linije ormarića čine je modernom.

Kako izgleda kuhinja Julija u bijeloj i sivoj varijanti možete vidjeti na naslovnoj fotografiji kao i ovoj ispod.

Kuhinja Julija / Foto: PRIMA namještaj

Zavirite u novi PRIMA akcijski katalog i ne propustite Mjesec kuhinja koji traje do 10. ožujka – uštedite 50% na kuhinje po mjeri te 40% na modularne kuhinje!


BLOK KUHINJE

Mini kompaktne kuhinje poznate i kao blok kuhinje nikad nisu bile popularnije, ali ni ljepše. Savršen su odgovor za one koji žive sami i(li) nemaju naviku svakodnevnog kuhanja, kao i onima koji imaju male stanove. U studentskim stanovima, kao i onima za jednokratni najam, apartmanima za najam i kućama za odmor blok kuhinje su veliki adut jer u minimalno kvadrata imaju sve potrebno – od ormarića do aparata, hladnjaka i štednjaka.

 

Blok kuhinja Nika / Foto: PRIMA namještaj

Dizajneri su se pobrinuli da ovakvim kuhinjama ne nedostaje estetike, pa su nerijetko glavni stilski akcent u prostoru. U to se možete uvjeriti i na modelima PRIMA blok kuhinja.

Blok kuhinja Rita / Foto: PRIMA namještaj

PROMO

Komentari