PRIJE I POSLIJE: 5 spavaćih soba koje su doživjele zapanjujuću transformaciju

Ako vam je dosadila vaša stara spavaća soba i razmišljate o preuređenju, donosimo vam inspiraciju

 

Bez obzira na to da li je vaš  interijer zastario, ili vam se samo ne sviđa stil u kojem ste išli prilikom uređenja, većina nas s vremena na vrijeme razmišlja o preuređenju stana, uključujući spavaću sobu. Kako bismo vas nadahnuli, izdvojili smo 5 transformacija koje smo vidjeli u posljednje vrijeme i koje su nas oduševile.

 

Prva spavaća soba koja je privukla našu pažnju prije renovacije bila je poprilično dosadna, bez osobnosti, no s prostorom s puno potencijala. Njezina najveća prednost su veliki prozori koji u sobu propuštaju obilje  prirodne svjetlosti. Dramatični crni zidovi sa životinjskim printom dali su prostoru wow efekt, a svijeće u kaminu utopile su prostor.

 

FOTO: THE DESIGN DAREDEVIL / My Domaine

 

 

Ovoj spavaćoj sobi nedostajale su boje, tekstura i život. Police koje su ne uklapaju u prostor ostavljaju i dojam nereda, a cijela soba zapravo je izgledala kaotično. Tapete na zidu, kao i zelene i koraljne nijanse dale su ovoj spavaćoj sobi  sofisticirani izgled.

 

FOTO: STYLE BY EMILY HENDERSON / My Domaine

 

Spavaća soba lišena osobnosti i života postala je jednostavna i elegantna spavaća stvorena za opuštanje na kraju dana. Zidovi su i dalje bijeli, ali uz uzorke na krevetu i sliku na zidu spavaća soba je dobila karakter.

 

FOTO: A CUP OF JO/ My Domaine

 

Svijetli namještaj i dekoracije u nježnim bojama zamijenile su tamne i neusklađene boje u sobi prije renovacije. Ako volite skandinavski stil, on je jedan od najboljih izbora za uređenje spavaće  sobe.

 

FOTO: AVENUE LIFESTYLE / My Domaine

Neuredna i neugledna soba s golim zidovima dobila je novo i romantično ruho preuređenjem. Klasični namještaj, bijeli zidovi, lampe i veliki prostori učinili su ovu sobu elegantnom.

 

 

FOTO: SOUTHERN REVIVALS / My Domaine

 

 

 

 

Komentari