ČUDESNA MOĆ DETALJA: blagdanske dekoracije koje je blogerica Matea sama izradila

Uvijek iznova možemo gledati i diviti se božićnim dekoracijama, a naročito onima koje netko sam izradi, poput Matee Halilović. Nekima će to biti pravi odmor za oči, a drugima poticaj da naprave neki “last minute” ukras za svoj dom ili poklon dragoj osobi

 

 

Kreativnost i ljubav prema estetici i interijerima kod blogerice Matee Halilović naročito dolazi do izraza u vrijeme blagdana. Tako je i ovog Božića, kada njezin dom u Samoboru zablista u punom sjaju i odiše toplinom te na neki način ovaj prostor osjećate svojim, poznatim i domaćim. To je i zbog odabira boja i rasvjete, ali dekoracija koje se nalaze svuda uokolo. Čarolija jednostavnih sitnica koje Matea sama izrađuje ispunila je svaki kutak njezina doma, a sve je počelo izradom adventskog kalendara kojeg vidite ispod.

 

@matea_halilovic

 

Čisti užitak je promatrati ih i diviti im se istovremeno te osjetiti iznova ljepotu blagdana i malih stvari koje čine život potpunijim. Vjerujemo da će vam njezine dekoracije biti pravi odmor i opuštanje, ali i inspiracija. Ako ste u potrazi za “last minute” idejama čime još urediti svoj dom ili želite nekome pokloniti nešto što ste sami radili, Mateini ukrasi bit će pravi pogodak.

Inspirirajte se također i kako urediti blagdanski stol te zapakirati poklone!

@matea_halilovic

Sve detaljnije upute o izradi dekoracija potražite na Mateinu blogu Little thing by Matea.

 

 

 

 

 

Komentari