VRTNA SJENICA: jedinstveno mjesto za opuštanje

U toplim danima ljetna kućica, sjenica, postaje omiljeno mjesto za odmor i opuštanje. Improvizirani ljetnikovac neće zauzeti mnogo prostora, a postat će ugodan kutak za prijateljska ili obiteljska okupljanja

Vrtne sjenice uglavnom su lagane konstrukcije i najčešće su izrađene od drveta. Drvene sjenice najbolji su izbor jer se savršeno uklapaju u prirodu.

Na tržištu postoje razni modeli vrtnih sjenica. Razliku se u dizajnu, materijalu, konstrukciji ili pak namijeni, no, bez obzira na to, sve su jedinstvene u jednoj stvari, sve su zanimljive i funkcionalne dekoracije koje će vrt pretvoriti u pravu prirodnu oazu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Breeze House (@breezehouseuk)

Sjenica ne mora biti velika, čak i ona mala pruža savršen prostor za uživanje na svježem zraku. Sjenica u vrtu najčešće služi kao mjesto za odmor i druženje s prijateljima i obitelji, stoga će vam tamo biti potrebne i udobne fotelje koje ne zauzimaju puno mjesta, tabure, jastuci ili slične alterative kojima možete dobiti prostor za sjedenje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blossom Home Interior (@blossom_home_interior)

Kao i kod svakog uređenja, bez obzira na to radi li se o stanu ili sjenici, dekoracije, odnosno detalji igraju vrlo važnu ulogu. Čak i najjednostavnija sjenica može dobiti jedinstven izgled pomno izabranim detaljima poput biljaka, zanimljivih čaša, stalka za vino i slično. Dodatno se može urediti zelenilom, biljkama penjačicama, vinovom lozom i slično.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danielle Loureiro Arquiteta (@daniellearq)

Tkanina koju možete koristiti kao zavjese, baldahin ili zaštitu od sunca ideja je koja sve više dobiva na popularnosti. Vrlo je pristupačan i jednostavan način za opremanje, ali i dekoraciju vrtne sjenice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Dunster House LTD (@dunsterhouseltd)

Komentari