Evo što će studio Mirjane Mikulec izložiti na sajmu u Areni Zagreb

Na InDizajn sajmu u Areni Zagreb, kao i svaki puta do sada, očekuje vas i štand Mirjana Mikulec interijera. Od 6. do 8. listopada moći ćete upoznati dizajnericu i sve što radi njezina tvrtka te nabaviti proizvode za dom s dizajneričinim potpisom te namještaj sa snimanja po promotivnim cijenama.

 


Svi posjetitelji sajma InDizajn vole navratiti na štand Mirjana Mikulec interijera. To je kutak koji se ne zaobilazi jer dizajnerica i njezin tim nude niz zanimljivih sadržaja. Tako će, vjerujemo, biti i ove godine u Areni Zagreb od 6. do 8. listopada. Među 80 izlagača na sajmu naći će se studio Mirjane Mikulec te predstaviti svoje djelatnosti:

* dizajnerski studio – u razgovoru s našim arhitektima i dizajnerima informirajte se o uslugama koje nudi naš studio – idejnom i izvedbenom rješenju, kao i online savjetovanju. Tako će vam biti i jasnije kako teče proces projektiranja nekog prostora i što on sve mora i može uključivati!

*Agencija za nekretnine – u sastavu tvrtke Mirjana Mikulec interijeri već nekoliko godina postoji i agencija za nekretnine. Naši agenti vas očekuju na štandu kako bi vam pomogli u potrazi za domom ili prodaji postojećeg. Dođite i saznajte sve o ponudi nekretnina koje imamo za vas!

* Škola za dizajn interijera – na sajmu se možete pobliže upoznati s našom ustanovom za obrazovanje odraslih i informirati se iz prve ruke o svemu što vas zanima o školi – programima za stilista i dizajnera interijera, uvjetima upisa, profesorima…

Posjeta štandu bit će i prilika svim posjetiteljima da se osobno upoznaju s Mirjanom Mikulec i popiju šalicu ukusne i aromatične kave by DeLonghi. 

Foto: Darko Mihalić

PROIZVODI S POTPISOM

Naš štand nastavlja tradiciju ponude proizvoda s potpisom Mirjane Mikulec. Ovo je prilika da nabavite svijeće, knjige, posteljine, ručnike, posuđe, deke… by Mirjana Mikulec!

Skoknite na naš webshop i odaberite već sada proizvode koje možete bolje pogledati i nabaviti i na našem sajmu!

Pored ovih proizvoda, na sajmu vas očekuju i komadi namještaja i detalji koji su viđeni u emisiji InDizajn. I to s popustom!

Foto: Darko Mihalić

ŠTO SE NUDI NA OSTATKU SAJMA?

Pored bogatog sadržaja na štandu Mirjana Mikulec interijera, očekuje vas preko 80-ak izlagača iz svijeta uređenja interijera – od instalacija i izolacije, preko podnih i zidnih obloga, gotovog i namještaja po mjeri pa sve do kućanskih i multimedijskih uređaja i dekoracija. To je sve i više nego dovoljan razlog da dođete na 6. InDizajn sajam od 6. do 8. listopada u zagrebačkoj Areni koji je tim Mirjane Mikulec pripremio u suradnji s RTL-om. .

Trodnevni sajam i ove će godine ponuditi kreativne radionice by Bauhaus – Osnove keramike koju vodi Tea Radić, Art&Wine event slikarice Mirne Sišul te Mini radionice bojenja namještaja by Ivančica Kršek.

Svoje mjesto na radionicama moći ćete osigurati putem sustava Entrio.

Radionica keramike; 5. InDizajn sajam / Foto: Sanjin Kaštelan

I ove godine pripremljena su stručna predavanja za dizajnere i arhitekte pod pokroviteljstvom Mastercarda. Posjetitelji će moći posjetiti i Bazar, jedinstveni izložbeni prostor na kojem će se predstaviti ukupno 16 različitih malih kreativaca, dizajnera i obrtnika s unikatnim proizvodima koji će oplemeniti svaki dom.

Za vrijeme sajma održat će Humanitarni ormar kojeg InDizajn organizira s udrugom Mali zmaj. Riječ je o udruzi iz Zagreba koja nastoji svojim djelovanjem poboljšati kvalitetu života djece koja žive u obiteljima slabijeg imovinskog statusa, sigurnim kućama i institucijama te biti podrška novoj generaciji u svrhu postepenih pozitivnih promjena u društvu.

5. InDizajn sajam / Foto: Sanjin Kaštelan

Za ljubitelje umjetnosti tu je izložba mladih hrvatskih umjetnika i dizajnera – Adele Mesić, Ane Žaje Petrak, HDizajna i Lola Art & Designa. Na izložbi vas očekuju radovi s prikazima ruku u različitom položaju, od malih verzija napravljenih od hrasta i aluminija, do velikih napravljenih od jelovine te 30 plakata od kojih su neki posebno dizajnirani za InDizajn sajam.

Oni najmlađi moći će se zabaviti na dječjem kutku powered by Toco gdje ih očekuje igra i druženje pod budnim okom teta čuvalica.

Najuzbudljiviji dio sajma, posebice za one koji maštaju o uređenju i opremanju doma, svakako je bogata nagradna igra u kojoj možete osvojiti niz vrijednih i atraktivnih poklona za svoj dom. Za glavnu nagradu će se pobrinuti Meblo Trade.

Dobitnica glavne nagrade na prošlom sajmu, Andrea Bošković s Mirjanom Mikulec / 5. InDizajn sajam / Foto: Sanjin Kaštelan

 

 

 

Komentari