KUĆA OD SVEGA 52 KVADRATA: idealna za vikendicu, ali i ugodan život u gradu

Vodimo vas u kućicu površine 52 četvorna metra koja ima sve potrebno za život jedne ili dvije osobe. Dodatni bonus je okruženje – lijepi vrt i priroda koji daju mir i prekrasan pogled

 

 

U Švedskoj smo pronašli prekrasnu malu kuću koja će vas oduševiti svojom vanjštinom, ali i lijepom i funkcionalnom unutrašnjošću. Na površini od 52 četvorna metra interijera nalazi se sve potrebno za odmor ili pak svakodnevni život jedne ili dvije osobe. Visoki stropovi omogućili su da pored prizemlja površine 39 četvornih metara postoji i galerija od 13 četvornih metara u koju je smještena spavaonica.

Foto: Planete Deco

Donja etaža sastoji se od dnevne zone otvorenog koncepta, s velikim vanjskim otvorima koji su unijeli obilje prirodne svjetlosti te prostor učinili prozračnim i većim nego što jest. Koncept velikih prozora čini prostor dodatno atraktivnim jer su zanimljivo razmješteni po prostoru. Pored toga, pružaju prekrasan pogled na vrt i okolinu.

Foto: Planete Deco

Pored dnevnog boravka, u prizemlju se nalazi i mini blagovaonica te kuhinja zavučena ispod galerije, kupaonica i ulazni prostor koji krije ugradbene ormare za odjeću i ostale stvari.

Galerija je dovoljno velika da u nju stanu veliki krevet i police, što je čini idealnom kućom za odmor, ali i život u gradu. Stoga može biti sjajna inspiracija za sve koji žele imati kuću za svakodnevan život, a koja im neće stvarati veliki posao oko održavanja.

Foto: Planete Deco
Komentari