Elegantni dom u neodoljivim nijansama plave koje su donijele mir i profinjenost

Plava boja jedna je od najzastupljenijih u interijeru i uvijek je aktualna, bez obzira na trendove. Za to postoji puno dobrih razloga, u što se možete uvjeriti na primjeru ovoga trosobnog stana u novogradnji.

 


Malo je onih koji ne vole plavu u interijeru. Ova nijansa je vrlo praktična, djeluje umirujuće i profinjeno. Lako se kombinira s nizom drugih nijansi i izvrstan je saveznik kada želite nešto naglasiti u interijeru, a da to ipak bude nenametljivo.

Ovisno o nijansi stvarate željeni dojam – pastelno plava je za mekoću, kraljevsko plava za dojam luksuza i elegancije za tamno plava također za veći dojam elegancije, ali i smirujuće atmosfere.

3D vizualizacija: Marija Šijan

Dodavanjem drugih elemenata, s obzirom na njihovu boju, materijal od kojega su napravljene kao i teksturu i dizajn pojačavate željeni dojam u svome životnom prostoru. Plava je uvijek u modu jer se uvijek neka od njezinih nijansi nalazi u trendu. Sada je to kraljevsko plava!

3D vizualizacija: Marija Šijan

Pogledajte kako se plava može provući kroz sve prostorije doma, a da ne bude napadna niti da djeluje zagušujuće. Riječ je o modernom trosobnom stanu u novogradnji za čiji je izgled zadužena dizajnerica Natalija Korneva.

3D vizualizacija: Marija Šijan

Stan je podijeljen na dvije zone – socijalnu i privatnu. U socijalnom dijelu nalazi se otvorena dnevna zona u kojoj je kuhinja, blagovaonski stol sa stolicama te dnevni boravak. Hodnik je ispunjen ormarima i vodi prema kupaonici te dvjema sobama – radnoj i spavaćoj.

3D vizualizacija: Marija Šijan

Bijelo-plava kuhinja inspirirana klasikom, na čijim frontama su suptilne uklade čini tradicionalnu pozadinu iza moderne sofe, koja je okrenuta prema tv zidu. Tako se dnevni boravak vizualno odijelio od kuhinje s blagovaonicom u kojoj dominiraju drveni stol i plave stolice.

Donji tamnoplavi kuhinjski ormarići savršeno se slažu s plavim tapeciranim blagovaonskim stolicama.

3D vizualizacija: Marija Šijan

Spavaća soba uređena u neutralnim svijetlim tonovima, a jedan njezin dio je pregrađen te pretvoren u fantastičnu walk in garderobu. Radnoj sobi, budući da vlasnica često radi od doma, poklonjena je velika pažnja pa izgleda i kao ugodan dnevni boravak.

3D vizualizacija: Marija Šijan

 

Komentari