ODUZIMA DAH: dizajnerski stan u centru grada s impresivnom terasom

L’Esquerra de l’Eixample je uređen i izrazito bogat dio Barcelone koji simbolizira povezanost između prošlosti i sadašnjosti grada. Tamo se smjestio i ovaj luksuzan dizajnerski stan koji oduzima dah.

 


Poznata kao i Left, to je prostrana četvrt u kojoj se nalaze brojne umjetničke galerije, šarmantni kafići i luksuzni butici ulice Carrer Enric Granados. Raskošne stambene zgrade iz 19. stoljeća i veličanstvena arhitektura oko trga Plaça Espanya često čine ovu lokaciju jednom od najpoželjnijih u Barceloni.

stan-barcelona-1600x900.jpg
Foto: Fantastic Frank

Ovaj stan djeluje kao arhitektonsko remek-djelo, ostvarenje sna, kojeg krasi 200m2 terase, originalne pločice, visoki stropovi i katalonski svodovi. Sav namještaj je pažljivo biran, a gotovo svi komadi su dizajnerski. Vrt podsjeća na oazu usred živahnog grada, pružajući savršeno mjesto za uživanje u predivnoj barcelonskoj klimi.

stan-barcelona-1600x900.jpg
Foto: Fantastic Frank

Stan se sastoji od pet soba i čak 3 kupaonice, a sve prostorije povezane su elegantnim hodnikom. S lijeve strane, glavna spavaća soba ima svoj garderobni prostor, kupaonicu s dvostrukim tušem i izlaz na dva privatna dvorišta od 30m2. Tu je i još jedna spavaća soba s pristupom na dvorište i kupaonica s jacuzzijem, a na kraju hodnika nalazi se radna soba povezana s knjižnicom koja odiše posebnom atmosferom sa šarmantnim originalnim detaljima.

stan-barcelona-1600x900.jpg
Foto: Fantastic Frank

Na desnoj strani stana nalaze se tri odvojene spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, a sve vode prema središtu stana gdje se smjestio prostor za blagovanje i boravak s obiljem prirodnog svjetla i izravnim pristupom terasi koja oduzima dah.

stan-barcelona-2048x1366.jpg
Foto: Fantastic Frank
Komentari