UGODNO, OPUŠTENO I FUNKCIONALNO: osvojila nas je jednostavnost ovog stana za mladu obitelj

Zavirite u trosobni obiteljski stan koji se nalazi u zgradi staroj 100 godina. Interijer je inspiriran skandinavskim stilom pa je naglasak na jednostavnosti i funkcionalnosti.

 


Stara stambena zgrada koja će uskoro napuniti jedno stoljeće skriva jako lijep obiteljski stan od 65 četvornih metara. Glavni aduti ovoga stana su njegova jednostavnost i funkcionalnost u kojima se ogleda atmosfera doma i svakodnevna ljepota življenja koja naglasak stavlja na ugodi, opuštenosti i sitnicama.

Foto: Stadshem

Raspored je dobro promišljen i vrlo funkcionalan, u skladu s modernim načinom života. Uski dugački hodnik dijeli stan na dvije zone – jedne strane su dvije spavaće sobe, a s druge strane je dnevni prostor u kojem je kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak. U produžetku hodnika je garderobni prostor, a odmah pored ulaza kupaonica.

 


Otvorena dnevna zona uređena je vrlo jednostavno, a drvene površine kao i brojni detalji, naročito dekoracije na zidu daju joj toplinu i ugodu. Prostor poziva na druženje i na užitak kuhanja, a u njemu je pored prostrane kuhinje, dovoljno mjesta za stol za blagovanje i kutnu garnituru.

Foto: Stadshem

Nas je osvojila pastelna boja kuhinje. Nježna i topla nijansa zelene, koju često zovu i kadulja zelena veliki je trend u interijerima, a u kombinaciji s uzorkom terazza na sivoj radnoj površini čini savršenu kombinaciju. Odabir boje odvojio je vizualno prostor kuhinje od ostatka dnevne zone.

Foto: Stadshem

Dvije spavaće sobe uređene su po mjeri njihovih vlasnika – dječja je zaigrana i ispunjena prigodnim sadržajima, a roditeljska u svome sastavu ima i kutak za čitanje s bezvremenskim naslonjačem od smeđe kože i modernom policom za knjige.

 

Foto: Stadshem

 

 

 

 

Komentari