BIJELI BOŽIĆ: divan blagdanski ugođaj u interijeru koji će vam oduzeti dah

Stara kuća na jugu Španjolske odiše daškom prošlosti, elegancijom i profinjenošću, a sve biva još naglašenije u vrijeme blagdana, kada se njezini vlasnici doista potrude oko dekoracija. Zavirite s nama u ovaj divan interijer ukrašen za Božić i uživajte…

 

 

Pri spomenu bijelog Božića obično mislimo na snijeg koji ovaj blagdan učini posebnim. No, danas vam pokazujemo kako bijeli Božić može biti i u interijeru – odabirom bijele kao glavne nijanse.

Foto: Planete Deco

Snježni dojam pojačava bijela baza interijera, a u kombinaciji sa zlatnim, bakrenim i zelenim akcentima u vidu dekora čine savršen spoj.

Foto: Planete Deco

 

Ova prava zimska božićna bajka smještena je u starinsku kuću na jugu Španjolske koja odiše elegancijom i profinjenošću, ali je također inspirirana prirodom.

Foto: Planete Deco

Tako je i u doba Božićnih blagdana kada cijeli dom ispune mirisni i osvježavajući prirodni elementi – božićno drvce i grane spletene u girlande i vijence. Cijeli interijer, uključujući i hodnik i spavaću sobu ispunjen je jednostavnim, ali efektnim dekoracijama koje ožive prostor i daju mu novu dimenziju – sjaj, raskoš, prirodnost i rustikalnost.

Komentari