U DOMU KOD ALENKE: zbog žutih akcenata i šarmantnih detalja ovaj ćete interijer zavoljeti na prvu

U suradnji s Mastercardom vodimo vas u šarmantni stan koji će vas detaljima i žutim akcentima osvojiti na prvu. Vlasnica je svu svoju kreativnost pretočila u djelo, a rezultat je ugodnih i toplih 60 kvadrata. Stan je u cijelosti sama adaptirala i napokon je dobila dom koji u potpunosti odgovara njezinim željama

 

 

 

Ponekad je dovoljno nekoliko jednostavnih građevinskih zahvata da biste dobili još jednu dodatnu sobu. Tako je i Alenka od nekadašnje blagovaonice stvorila malu, ali funkcionalnu spavaću sobu koju krasi zanimljiva “pernata” visilica.

Upravo se detaljima koji su stilski povezali sve prostorije u stanu posvetilo puno vremena. Uokvirene poruke s raznim natpisima, crni zid u kuhinji za pisanje poruka ili kratkih recepata te suveniri s raznih putovanja našli su svoje mjesto u skoro svakoj prostoriji u stanu.

Inspiracija: žuta boja

FOTO: IVAN ČREPIĆ

 

Žuta u prostor unosi dinamiku i dominira prostorom pa je zato i pao odabir na sofu u toj intenzivnoj, ali ugodnoj boji. Fantastično se slaže s crnom koja se uz dekor drva provlači čitavim stanom. U istoj nijansi su i dva stolca smještena uz blagovaonski stol i tabure. Žuti akcenti doista daju posebnost ovoj dnevnoj sobi, a odabirom efektne metalne visilice, postignut je završni dodir po želji vlasnice.

 

Foto: Ivan Črepić

Kada u interijeru birate jednu intenzivnu boju neka ona bude zastupljena u detaljima, a za zidove birajte neutralnije nijanse. Fokus neka bude na vazama, jastucima, slikama ili tabureu kao što to ima ovaj stan. Kako je Alenka uredila ostatak prostora, pogledajte u videu.

 

FOTO: IVAN ČREPIĆ

 

Pratite i dalje našu stranicu indizajn.rtl.hr jer ćemo vam u narednim danima savjetovati kako uz proizvode iz hrvatskih trgovina postići ovakav izgled u svom domu i to uz popust na plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari