ZABAVAN I SOFISTICIRAN INTERIJER: kako je hladan prostor postao ugodan i moderan dom

 Na početku procesa ovaj prostor je bio hladni poslovni prostor koji nije bio ni funkcionalan ni estetski atraktivan. Imala je samo mjesec dana da završi cijeli projekt, a naglasak je stavila na boju i osobnost u interijeru.

Budući da je stan namijenjen za mladi par dizajnerica se odlučila za dinamičan interijer u kojem spaja nespojivo, a šarm i individualnost prepoznatljivi su čak i u najsitnijim detaljima.

IZVOR: ELLE DECOR / FOTO: Gianni Franchellucci

Prostorom se isprepliću i cjenovno pristupačni komadi sa skupocjenim umjetničkim djelima iz privatne zbirke Mayne obitelji koji čine bezvremenski interijer.

 

IZVOR: ELLE DECOR / FOTO: Gianni Franchellucci

Kako je riječ o mladom modelu čija kolekcija odjeće sam raste, dizajnerica je radnu sobu na katu pretvorila u ormar. Tamne fronte stvorile su moderan i funkcionalan prostor s pregršt mjesta za skladištenje.

 

IZVOR: ELLE DECOR / FOTO: GIANNI FRANCHELLUCCI

Kako i sama kaže,  kao i svaki interijer koji je do sada uređivala, i u ovome je započela usmjeravajući pažnju na klasične linije na samom početku uređenja, a onda je u prostor unijela stilsku igru i ženstvenost.

Uz klasične komade namješta u dekoru drva, oni u boji, poput sofe i fotelja, ali i raznih detalja čine ovaj interijer pravom mladenačkom, ali istovremenom luksuznom oazom za život.

Bezvremenski blagovaonski stol kombinaciji s modernim i elegantnim stolicama i pozivaju na druženje i uživanje u finim jelima.

Jedine prostorije koje su u jednostavnijoj i neutralnijoj paleti boja su spavaća soba u pješćanim te  kuhinja i kupaonica u klasičnim mahagoniji nijasnama.

Komentari