Boje jeseni

Bogata toplim i zagasitim bojama crvene i žute, jesen je godišnje doba koje inspirira. Njezine nijanse boja oplemenit će svaki dom. Donosimo vam stoga nekoliko primjera koji će vas zasigurno natjerati na razmišljanje da vanjsku hladnoću zamijenite s ugodnim interijerom. Uostalom, ima li išta ljepše od tople šalice čaja, mekane deke i prigušenog svjetla unutar vlastita četiri zida?

Pliš smo već naveli kao materijal koji omogućava jarkim bojama da se istaknu u prostoru i djeluju elegantno. Kombinacija pliša i bakra učinit će svaki prostor elegantnim. Želite li samo jedan bakreni detalj, predlažemo ogledala i okvire za slike u čijem slučaju manje nije nužno više.

https://www.instagram.com/p/BaWjENOFaPY/?tagged=autumninteriors

https://www.instagram.com/p/BZqOpeSBUHj/?tagged=autumninteriors

Volite li pak žutu koja može podići prostor dnevnog boravka, možda vam se svidi upravo ovakav izbor – jedan dominantan komad namještaja poput fotelje u žutoj boji.

Ne morate pretjerivati niti odmah maštati o potpunom preuređenju interijera. Pletena lampa, jastuci u nijansama crvene i bordo ili bilje koje unosi miris trenutne sezone mogu biti sasvim dovoljni.

https://www.instagram.com/p/Ba8i6oKD4z2/?tagged=autumninteriors

https://www.instagram.com/p/BbICS7Tlf9D/?tagged=autumninteriors

 

Komentari