50 godina iskustva pretočeno u bezvremenske dizajnerske komade

Drveni komadi namještaja, ali oni “pravi”. Pod “pravi” mislimo na vrhunski dizajn, ručnu izradu s dugom tradicijom koja garantira kvalitetu komadi su koji se prenose s generacije na generaciju i stvaraju trajnu vrijednost u domu. Upravo takve komade izrađuje Artisan.

Tvornica Artisan iz Bosne i Hercegovine nastala je iz tradicionalne stolarije Ćostović koja je u nju pretočila 50 godina iskustva u obradi drveta. Specijaliziran za ručnu proizvodnju visokokvalitetnog namještaja od masivnog drveta i inzistiranje na ručnom, artisanskom radu ono što ih je dovele na svjetsku scenu.

Foto: Artisan

 

Prva iskustva kažu stekli su izrađujući namještaj za nizozemske i britanske dizajnere, a 2007. u suradnji s regionalnim dizajnerima pokreću i prvu vlastitu kolekciju.

Foto: Artisan

Drvo se tretira isključivo uljem kako bi se postigla idealna boja drveta s naglašenom teksturom pri tom ne ugrožavajući strukturu i ekološke vrijednosti drveta.

Foto: Artisan

Ove jedinstvene komade iz Artisan ponude možete pogledati na jesenskom sajmu InDizajn – festival modernog doma od 13. do 16.rujna u sportskoj dvorani Arene Zagreb. Najsretniji možda osvoji upravo Artisanov dizajnerski blagovaonski stol.

Komentari