Kupaonice i kuhinje – posjetili smo Nord

Da se i kod nas proizvode odlične stvari uvjerili smo se na primjeru proizvoda uspješne hrvatske tvrtke koja svojim asortimanom može bez problema konkurirati onim inozemnim.

Osim estetike, u dizajnu i proizvodnji svojih proizvoda ova tvrtka pazi na ekološku prihvatljivost materijala koji se koriste. Rezultat? Elegancija i dizajn ruku pod ruku s ekološkim rješenjima pretočeni u visokokvalitetne proizvode.

Ako ste mislila da su Nord slavine proizvod inozemnog proizvođača, prevarili ste se. Hrvatski proizvođač ne samo da slijedi svjetske trendove u dizajnu, već i u učinkovitosti i ekonomičnosti, pa slavine ujedno i štede vodu.

Jedan od vodećih hrvatskih proizvođača i trgovaca sanitarne opreme, kada, kupaonskog namještaja, kuhinja, ali i mobilnih kućica može se pronaći na više od 250 adresa u Hrvatskoj,  što je još jedan dokaz kvalitete i povjerenja koje traje dugi niz godine.

Što sve priprema ova tvrtka s 25 godina dugom tradicijom, možete provjeriti na sajmu interijera InDizajn – Festival modernog doma od 13. do 16. rujna u sportskoj dvorani Arena Zagreb. A jednoga od Vas Nord će nagraditi poklon bonom od 5000 kn. Stoga posjetite sajam i možda baš vi budete sretni dobitnik.

Komentari