Ovo ne želite propustiti: još je tjedan dana do poznatog sajma interijera

Odbrojavanje je počelo i vjerujemo da s nestrpljenjem očekujete novo izdanje sajma koje organizira tim dizajnerice Mirjane Mikulec u suradnji s RTL televizijom. Saznajte što vas sve očekuje na InDizajn Festivalu modernog doma kako bi se na vrijeme mogli pripremiti za ono što vas posebno zanima

 

Svijet interijera je doslovno – zarazan, a to će vam posvjedočiti svi oni koji su ga u jednom trenutku života počeli gledati na drugi način i  – zavoljeli. Nekima od njih su interijeri postali profesionalni put na različite načine preko dizajna, arhitekture, građevine ili proizvodnje, a nekima je to postao hobi. Nabavka časopisa, redovito praćenje internetskih portala, posjet dućanima kao i sajmovima koji se bave ovom tematikom te neprestano preuređivanje i dotjerivanje vlastitih domova sastavni je dio njihovih života.

Svi oni neće propustiti poznati domaći sajam interijera koji polako prelazi u tradiciju. Već treću godinu zaredom svoja vrata u sportskoj dvorani Arena u Zagrebu otvara InDizajn – Festival modernoga doma, koji će se ovaj puta održati od 13. d0 16. rujna, uz podršku partnera i sponzora HGK-e, HEP-a, Grada Zagreba, Francka i CocaCola/Smartwatera i Somersby/Carlsberga.

 

Foto: MMI interijeri

 

Prilika je to ljudima iz struke, ljubiteljima dizajna ali i svima onima koji traže inspiraciju za svoj novi dom, razmišljaju o adaptaciji, kupnji nove nekretnine ili ih zanima domaći produkt dizajn da na jednom mjestu vide bogatu ponudu te se upoznati s novitetima i trendovima. Posjetitelji će zaista moći pronaći sve za opremanje doma na jednom mjestu – od gotovog namještaja, namještaja po mjeri, opreme za kupaonice, vanjske i unutarnje stolarije, dekoracija, zidnih i podnih obloga, detalja, tehnike i još mnoštva toga čime se u potpunosti opravdava naziv Festival modernog doma.

Sajam ove godine okuplja impresivan broj izlagača, njih preko 80 iz Hrvatske i inozemstva, pa se izložbeni prostor proširio na 5000 kvadrata. Tko će sve predstaviti svoje proizvode, pogledajte na stranici indizajnsajam.hr

 

Foto: MMI interijeri

 

Sajam pored izlagača namještaja i opreme za dom, nudi i izložbu 36 Mountains na kojoj će svoja djela predstaviti mladi umjetnici iz zemlje. Kako je izložba prodajnog karaktera, tako će posjetitelji moći obogatiti svoj dom vrijednim i originalnim umjetninama koje svakom interijeru daju karakter.

Najveća radost za najmlađe posjetitelje svakako će biti Dječji kutak koji će biti otvoren tijekom svih dana trajanja festivala. Na njemu su organizatori festivala pripremili edukativne i zabavne radionice u kojima će mališani uživati dok im roditelji razgledavaju sajam ili prisustvuju umjetničkim radionicama.

Naime, ove godine  sajam donosi veliku sretnu novost za sve one koji vole raditi s rukama i savladavati različita umijeća izrade funkcionalnih i ukrasnih predmeta očekuju radionice decoupagea, macramea, keramike i Home decora.

 

Foto: MMI interijeri

 

Veliki interes zasigurno će, kao i svake godine, pobuditi i najšareniji dio Festivala modernog doma poznat kao Bazar. Na njemu će se predstaviti domaći produkt dizajneri s manjim komadima namještaja za dom, za kućne ljubimce, ručno rađeni detalji za boravke, spavaće i dječje sobe – ukratko, sitnice koje svaki dom ljepšim i ugodnijim, osmišljene i izrađene rukom domaćih produkt dizajnera.

Posjetitelje i ove godine očekuju i brojne nagrade u vrijednosti većoj od 100 000 kn!!!

 

 

Radno vrijeme Festivala:

13.09. (četvrtak) – od 12 do 20 sati

14.09. (petak) – od 10 do 20 sati

15.09. (subota) – od 10 do 20 sati

16.09. (nedjelja) – od 10 do 20 sati

Cijena dnevne ulaznice iznosi 25,00 kn (PDV uključen).

Cijena za grupe od 10 ljudi i više iznosi 15,00 kn (PDV uključen).

Djeca do 7. godine života ne plaćaju ulaznicu.

 

Sve ostale informacije vezane uz sajam i nagrade, kao i njegovu ponudu možete saznati OVDJE.

Vidimo se!

 

Foto: MMI interijeri

 

Foto: MMI interijeri
Komentari