Najbolji kreativci na najprometnijoj ulici

Treće izdanje InDizajn festivala i ove će godine u svom središnjem dijelu smjestiti Bazar koji okuplja 16 hrvatskih produkt dizajnera i umjetnika. Tako će posjetitelji na 5000 kvadrata uz redovne izlagače, produkt dizajnere i kreativce moći pronaći sve od igle do lokomotive za dom i za ljubimca. Danas predstavljamo prva četiri izlagača.

Dada&Roco dolaze nam čak s Brača i proizvode sve što osigurava miran i ugodan odmor bebama. Ručno izrađeni od najkvalitetnijih i najnježnijih materijala jastuci, navlake za krevetiće, dekice ili plišane dekoracije svakoj bebi i njenim roditeljima izmamit će osmijeh na lica.

Jednako originalan brand Pawsome brine o tome da vaši ljubimci uživaju u svom domu. Tri prijateljice su iz ljubavi prema životinjama pokrenule i stvorile namještaj prilagođen kućnim ljubimcima.

Za sve one koji vole citate, poeziju i muče ih prazni zidovi problem će riješiti na štandu Affirmation walla koji tiskaju najdivnije stihove na torbe, jastuke, te kao naljepnice za zidove. Među njihovim porukama naći će se i one poznate spisateljice Ingrid Divković.

Na samom kraju najave prvih četvero sudionika Bazara ostavili smo Kote living. Nas su oduševili novim proizvodom na tržištu. Radi se o ukrasu koji plijene pažnju zbog izuzetno pročišćenog dizajna i spoja s neobičnim biljem. Iako su Kote originalan hrvatski proizvod, spoj su himmelija – tradicionalnog skandinavskog elementa i tillandsija – bilja koje za život ne treba zemlju. Ako ne vjerujete dođite na sajam InDizajn festival modernog doma od 13. do 16.rujna Areni Zagreb, razgledajte proizvode osamdesetak izlagača, uživajte u izložbi 36 Mountains, djecu dovedite do dječjeg kutka, a možda i osvojite jednu od dvadesetak vrijednih nagrada za dom.

Komentari