Samo kreativno…

Nastavljamo i dalje s predstavljanjem naših kreativaca na sajmu InDizajn – festival modernog doma.

Kreativan mladi brand LEVIN COCO ponudit će dizajnerske proizvode od ručno printanog tekstila te će mnogobrojni posjetitelji moći pronaći posteljine, ukrasne jastučiće, pa čak i torbe i majice.

Nešto potpuno drugačije pripremit će nam CARTOON LIGHT sa svojim rasvjetnim tijelima kojima je glavni materijal za proizvodnju karton. Osim jedinstvenog dizajna recikliranje je osnovni dio cijele priče stoga su proizvodi Cartoon lighta puno više od dizajnerske lampe.

 

Još jedan brand posvećen ljubimcima je s nama. ROBOWSKY, prva hrvatska tvrtka specijalizirana za izradu namještaja namijenjenog kućnim ljubimcima, čiji se komadi idealno uklapaju u suvremene interijere i ovu će godinu upotpuniti bogatu Bazar ponudu.

 

Za one koji vole vesele i hrabre komade tu je POPPY’S HAPPY PLACE. Počeli su s otkačenim, šarenim stolcima, koje su sami dizajnirali inspirirani glazbom, filmovima i pop-kulturom. Zatim su osmislili čaše. U suradnji s Udrugom Kamensko, izradili su ukrasne jastučiće, a uskoro stižu i tanjuri  s maštovitim ilustracijama mladih hrvatskih umjetnika.

 

Posjetite nas na sajmu InDizajn i upoznajte sve naše izlagače i kreativce s njihovim šarolikim i zanimljivim asortimanom u sportskoj dvorani Arena Zagreb od 13. do 16. rujna.

Komentari