ŽELITE MODERAN DOM? Evo stvari bez kojih su suvremeni interijeri nezamislivi!

Pored topline i ugode, želimo da naš dom bude moderna i funkcionalna oaza koja će slijediti naše potrebe i stil života te pojednostaviti njegovo održavanje. Donosimo praktične elemente koje će modernizirati prostor i uvelike vam olakšati život i svakodnevne aktivnosti.

 


Često se u kreiranju modernog doma fokusiramo na rasporedu, stilu, namještaju i njegovom dizajnu, bojama, uzorcima… Svi ovi segmenti neizmjerno su bitni da bi dom bio moderan i dobro uređen. No, jednako tako bitna je i njegova funkcionalnost, kao i praktični elementi koji nam čine život lakšim i jednostavnijim.

Sinergija svih ovih elemenata doprinosi stvaranju  životnog prostora koji je posve prilagođen potrebama i navikama suvremenog čovjeka.

Predstavljamo vam izlagače na 6. sajmu InDizajn u Areni Zagreb, od 6. do 8. listopada koji nude upravo takve, tehnološki napredne i kvalitetne proizvode, prave saveznike u uređenju doma u kojem ćete uživati.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto Darko Mihalić

NOVA GENERACIJA GRIJAĆIH TIJELA

Jesen je na vratima, pa je zagrijavanje doma aktualno. Razmišljate li o novom sustavu grijanja? Tradicionalni modeli grijanja, koje smo do sada poznavali, polako ustupaju mjesto novim modelima ili postaju njihova izvrsna nadopuna. Razlozi se kriju u lakom i brzom postavljanju, mogućnosti upravljanja preko mobitela, manjim troškovima, zasnovanosti na ekološkim principima, visokoj estetici grijaćih tijela…

Foto: Ekosen

Upravo takav, inovativan sustav grijanja, IC panele, predstavit će na sajmu tvrtka Ekosen. Sve traženiji infracrveni paneli koji zamjenjuju sve druge oblike zagrijavanja prostora. Riječ je o panelima koji funkcioniraju kao sunce – zagrijavaju predmete i tako griju prostor.

Dođite na sajam i upoznajte se s IC panelima i svim njihovim prednostima te ostalom ponudom iz naprednog svijeta grijanja koju ima Ekosen!

Foto: Ekosen

PRAKTIČNI DETALJI KOJI OSVAJAJU IZGLEDOM

Svaki dom ima i one male praktične detalje bez kojih se ne može. No, bez obzira na njihovu primarnu namjenu, takvi detalji mogu nositi veliku dozu stila te će podići svaki prostor svojim dizajnom, bojama i oblicima. I pomoći u stvaranju modernog doma, prilagođenog vašim potrebama.

U to se možete uvjeriti ako na sajmu navratite na štand Schneider Electrica. Ova poznata tvrtka u svijetu opreme za dom ima u svojoj ponudi raznolik izbor sklopki i okvira za utičnice.

PROMO FOTO SCHNEIDER ELECTRIC

Schneider Electric će na ovogodišnjem sajmu fokus stavlja na održivost i eMobilnost. Pored linije sklopki i utičnica Unica predstaviti Evlink, punjače za električna vozila, zatim Solar Power, rješenja iz ponude za solare te KNX rješenja, nova PB dynamic labeling tipkala.

PROMO FOTO SCHNEIDER ELECTRIC

Također, posjetiteljima će za vrijeme sajma dijeliti QR kod s popustom koji se može koristiti do kraja godine kod njihovih partnera s liste.

PROMO FOTO SCHNEIDER ELECTRIC

MODERNI KAMINI: GLAVNA ATRAKCIJA U DOMU

Grijanje na kamine ustvari nikada nije bilo modernije, a sve zahvaljujući novim tehnologijama. Ali, i genijalnom dizajnu! Sve to čini da su kamini nove generacije popularni u suvremenim domovima.

Nova tehnološka rješenja omogućavaju jednostavniju ugradnju i održavanje, zauzimaju manje mjesta i mogu biti raznolikijih formi i od raznih materijala. Tako se mogu uklopiti u svakojake prostore, neovisno o stilu uređenja ili namjenu prostorije te su posve prilagođeni modernom načinu života.

PROMO FOTO KAMIN STUDIO

Na sajmu ćete moći pobliže pogledati električne kamine koje donosi Kamin Studio. Ova poznata tvrtka će izložiti vodeće brendove električnih kamina u svijetu- Dimplex, Aflamo i Tagu i njihove modele električnih kamina – zidne, ugradbene te samostojeće s dekorativnim okvirima. Posjetitelji će imati priliku vidjeti i doživjeti najrealističnije tehnologije plamena na tržištu, te dobiti sve potrebne informacije od stručnog tima Kamin Studija.

PROMO FOTO KAMIN STUDIO

Za vrijeme trajanja sajma imat će i popust na kompletan asortiman električnih kamina spomenutih brendova. Osim ovoga, posjetiteljima je osiguran i poseban popust na izložbene modele koji će se moći preuzeti po završetku sajma.

PROMO FOTO KAMIN STUDIO

 


DOM OPREMLJEN DO POSLJEDNJEG DETALJA

I vama je san imati dom opremljen do posljednjeg detalja kako biste uživali u svakom trenutku. Dođite na sajam i posjetite štand poznatog trgovačkog lanca koji će ovaj puta predstaviti jedan vrlo atraktivan brend.

PEVEX je prvi hrvatski trgovački lanac koji posluje u svim krajevima Hrvatske te su istinski lideri u segmentu izgradnje, opremanja i uređenja doma i vrta. U PEVEX-u možete pronaći proizvode iz sedam različitih programa i birati između 60.000 artikala.

PROMO FOTO PEVEX / TECRO

U PEVEXOVIM prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam prodajnih programa: Dom i dizajn, Elektronika, Građevina i boje, Keramika i sanitarije, Kućanski uređaji, Vrt i sezona te Željeznarija.

Na sajmu će Pevex pobliže upoznati posjetitelje s brendom TECRO. Ovaj brend usmjeren na stvaranje vrijednosti koje omogućavaju praktičnost u svakodnevnom životu, a nastao je spojem tehnologije i težnjom za proizvodnjom kvalitetnih, cjenovno pristupačnih uređaja za svako kućanstvo.

Proizvodi su inspirirani visoko-tehnološkim rješenjima te suvremenim, modernim dizajnom koji će se savršeno uklopiti u svaki dom.

PROMO FOTO PEVEX / TECRO

UTIČNICE, PREKIDAČI, PORTAFONI…

Mali, praktični detalji sve više plijene pažnju svojim izgledom. Prije ih nismo ni primjećivali, a danas oni uvelike doprinose izgledu doma – naglašavaju njegov stil i osobnost, a istovremeno nam služe i bez njih ne bismo mogli zamisliti život.

Tvrtka Livolo na sajam dolazi s jako atraktivnim staklenim touch prekidačima najpoznatijeg svjetskog brenda staklenih prekidača Livolo. Prvi su osmislili te krenuli proizvoditi navedenu opremu a ista je idealno rješenje za brzo i efikasno uređenje prostora te podizanje interijera na jedan novi nivo, s naglaskom na ekskluzivan dizajn. Isto tako, lako se uklapa u različite prostore te su ovakvi prekidači i utičnice definitivno “točka na I” u uređenju svakog interijera.

PROMO FOTO LIVOLO

Livolo će na sajmu predstaviti i digitalne touch termostate atraktivnog dizajna te opcije upravljanja aplikacijama koji se mogu koristiti na svim instalacijama grijanja/hlađenje poznatim na tržištu cijele regije.

Moći ćete upoznati i portafone Slinex International koje od konkurencije izdvajaju kvalitetni materijali te prekrasan dizajn na svim uređajima (i onim najpovoljnijim) te vrhunska kvaliteta slike uz jako puno dodatnih opcija kao slika u slici, photo frame, MP3 player i sl…

PROMO FOTO LIVOLO

Na štandu ćete moći odabrati i izvlačne utičnice za kuhinjske površine ili radne stolove od najobičnijih do onih koje također rade na touch, imaju wireless punjač na vrhu ili integrirane bluetooth zvučnike unutar kućišta. Također, i magnetnu šinsku rasvjetu te opciju kružne magnetne rasvjete.

Posjetitelji će dobiti i vaučere s 25 posto popusta za kupovinu njihovih proizvoda.

PROMO FOTO LIVOLO

GRIJANJE I HLAĐENJE MODERNOG DOMA

Pripreme za novu jesensku sezonu svakako uključuju i uvođenje modela grijanja ili zamjene postojećeg novim. Na štandu tvrtke Panasonic Heating & Cooling Solutions pronaći ćete nove sustave kojima ćete utopliti dom, ali i unaprijediti ga. u smislu funkcionalnosti, modernosti i ugode.

Na sajmu će ova poznata tvrtka izložiti klima uređaje i toplinske pumpe odnosno dizalice topline.

Tako ćete moći vidjeti koje sve mogućnosti ima Aquarea dizalica topline. Riječ je o revolucionarnom sustavu za grijanje i hlađenje te grijanje vode koji nudi izuzetne performanse, čak i pri vrlo niskim vanjskim temperaturama.

PROMO FOTO PANASONIC

Ako razmišljate o nadogradnji sustava grijanja životnog prostora i grijanja vode, nova serija dizalica topline tvrtke Panasonic pruža ekonomično rješenje koje također pridonosi održivosti. Dizalice topline zrak-voda nude trenutno jedan od najekonomičnijih načina grijanja prostora kao i zagrijavanja vode za domaćinstvo. Također, ekološki je prihvatljiva jer koristi energiju okoline.

PROMO FOTO PANASONIC

Upoznat ćete i klima uređaj Etherea. Nova Panasonicova serija klima- uređaja Etherea donosi najnovija rješenja za hlađenje i grijanje ovog renomiranog japanskog proizvođača. Osim novog izgleda koji se uklapa u gotovo sve interijere, ovi novi štedljivi i ekološki prihvatljivi uređaji donose i vrlo značajne prednosti koje će vam omogućiti da vrijeme koje provodite u svom domu ljeti učinite iznimno ugodnim.

PROMO FOTO PANASONIC

SVE ZA SAVRŠEN DOM

Tvrtka Tehno-Mag dobro je poznata svima, bez obzira jesu li opremali dom, nabavljali mobilne uređaje i tablete ili primjerice IT opremu. Ovaj lanac maloprodajnih trgovina tehnike ima doista široku ponudu koja omogućuje da stvorite dom kojem ništa ne nedostaje, a koji usto prati trendove i novitete.

Na sajam će Tehno-Mag na svome štandu raditi prezentaciju njihova tri branda – Dyson, BaByliss i Fitbit koji će vas oduševiti svojim izgledom i mogućnostima.

Promo foto Dyson

 


BOGAT PROGRAM INDIZAJN SAJMA

Vjerujemo da je ovo i više nego dovoljno dobar razlog da dođete na 6. InDizajn sajam od 6. do 8. 10. a u zagrebačkoj Areni i vidite što vam je pripremio tim Mirjane Mikulec u suradnji s RTL-om.

Trodnevni sajam i ove će godine, uz već spomenute, okupiti brojne izlagače iz svih sfera opremanja doma te ponuditi kreativne radionice by Bauhaus – Osnove keramike koju vodi Tea Radić, Art&Wine event slikarice Mirne Sišul te Mini radionice bojenja namještaja by Ivančica Kršek.

Svoje mjesto na radionicama moći ćete osigurati putem sustava Entrio.

 

InDizajn

I ove godine pripremljena su stručna predavanja za dizajnere i arhitekte pod pokroviteljstvom Mastercarda.

Posjetitelji će moći posjetiti i Bazar, jedinstveni izložbeni prostor na kojem će se predstaviti ukupno 16 različitih malih kreativaca, dizajnera i obrtnika s unikatnim proizvodima koji će oplemeniti svaki dom.

Za vrijeme sajma održat će Humanitarni ormar kojeg InDizajn organizira s udrugom Mali zmaj. Riječ je o udruzi iz Zagreba koja nastoji svojim djelovanjem poboljšati kvalitetu života djece koja žive u obiteljima slabijeg imovinskog statusa, sigurnim kućama i institucijama te biti podrška novoj generaciji u svrhu postepenih pozitivnih promjena u društvu.

Bazar na sajmu InDizajn / Foto: Darko Mihalić

Za ljubitelje umjetnosti tu je izložba mladih hrvatskih umjetnika i dizajnera – Adele Mesić, Ane Žaje Petrak, HDizajna i Lola Art & Designa. Na izložbi vas očekuju radovi s prikazima ruku u različitom položaju, od malih verzija napravljenih od hrasta i aluminija, do velikih napravljenih od jelovine te 30 plakata od kojih su neki posebno dizajnirani za InDizajn sajam.

Oni najmlađi moći će se zabaviti na dječjem kutku powered by Toco gdje ih očekuje igra i druženje pod budnim okom teta čuvalica.

Rad kiparice Adele Mesić / Foto: Sanja Jagatić

Najuzbudljiviji dio sajma, posebice za one koji maštaju o uređenju i opremanju doma, svakako je bogata nagradna igra u kojoj možete osvojiti niz vrijednih i atraktivnih poklona za svoj dom. Za glavnu nagradu će se pobrinuti Meblo Trade.

S prošlogodišnjeg InDizajn sajma / Foto: Sanjin Kaštelan

 

Komentari