DEKORACIJE S POTPISOM: InDizajn tim vam nudi originalni božićni stajling

U potrazi ste za originalnim božićnim dekoracijama i potrebna vam je inspiracija? Ne brinite, InDizajn tim je za vas osmislio ideje – kako za dnevni boravak, tako i blagovaonicu! Vjerujemo da će vas naročito oduševiti naš slatki blagdanski stol!

 


Mnogi božićno razdoblje doživljavaju kao najljepše doba u godini, čemu uvelike doprinose i dekoracije – od božićnog drvca u boravku, vijenaca, aranžmana pa do blagdanskog stola. Do sada smo vam svake godine pokazali kako svoj dom pretvoriti u božićnu bajku, pa smo tako učinili i ove.

“Iako se možda čini da kod božićnog uređenje doma nije potrebno puno planiranja, baš i nije tako. Prvo je važno odabrati stil u kojem želite ići i onda kreće odabir ukrasa, a uz kuglice za bor, potrebno je odabrati i ukrase za uređenje blagdanskog stola, kao i drugih dijelova doma”, savjetuje dizajnerica Mirjana Mikulec.

 

InDizajn / Foto: Ivan Črepić

Pozornost, ističe dizajnerica, obratite i na veličinu bora kako prostor ne biste zatrpali.

“Iako, moram priznati, meni ne smeta ako se i pretjera. Ipak je riječ o samo nekoliko tjedana”.

Foto: Ivan Črepić

UKRAŠAVANJE KREĆE OD BOŽIĆNIH DRVCA

U ukrašavanju, kao i uvijek, krenite s uređenjem borova. InDizajn tim se odlučio za pet uskih suvremenih borova koji su raspoređeni po dnevnom boravku. Snježna završna obrada iglica dala je poseban ugođaj, a uz to će i istaknuti odabrane ukrase.

“Odabir ukrasa ovisi, naravno, o vašem stilu. Preferiram suptilnije kombinacije boja, iako ne mogu reći da sam sklona minimalizmu kada je Božić u pitanju. Ovdje vam pokazujemo kako kombinacijom crne i zlatne dobiti pravi blagdanski ugođaj”, dodaje.

InDizajn / Foto: Ivan Črepić

SLATKI BLAGDANSKI STOL

U blagdansko vrijeme posebna pozornost posvećena je uređenju blagovaonskog stola. Savjetujemo vam da bojama i ukrasima ovaj dio uskladite s ostatkom stana.

Uz crnu i zlatnu, InDizajn se ovdje ipak odlučio i za nekoliko detalja u toplijim bojama.


InDizajn / Foto: Ivan Črepić

Foto: Ivan Črepić

Ako je koristite i zimi, nemojte zaboraviti na loggiu. Ovdje će biti dovoljno tek nekoliko božićnih ukrasa koje temom povežite s interijerom. Možda u ovo blagdansko vrijeme uspijete uloviti i koju zraku sunca.

Foto: Ivan Črepić

“Nakon cjelodnevnog uređivanja i neizostavne zabave, mi smo dobili pravu blagdansku čaroliju. I koliko god je lijepo biti u ovakvom okruženju, ipak je važnije s kim provodite blagdane jer atmosfera je ono što ćete pamtiti”, poručuje za kraj dizajnerica.

Pogledajte i u video prilogu kako je teklo uređenje!

Komentari