Za svakog ponešto: jedinstveni detalji domaćih dizajnera i umjetnika

Često nailazimo na izjavu „detalji čine razliku“ – ona jednako vrijedi za odijevanje kao i za uređenje doma. Detalji su zaista ti koji mogu podići prostor i bez kojih teško možete završiti s uređenjem stana. Te sitnice jednako ispunjavaju prostor estetski, kao i funkcionalno.

 

Tako će se na trećem izdanju InDizajn festivala opet naći 16 hrvatskih produkt dizajnera i umjetnika čijim ćete detaljima svoj dom učiniti jedinstvenim. Danas nastavljamo s predstavljanjem nova četiri izlagača.

 

Svim ljubiteljima kućnog tekstila savjetujemo da posjete štand Elderica. Dvije zaljubljenice u uzorke i tkanine proizvode male serije krpa, jastuka, košarica, šalica… sitnih potrepština za dom na koje su tiskane njihovi oblici inspirirani geometrijom, arhitekturom i prirodom. Naslovna fotografija prikazuje jedan od njihovih radova, košaru za voće i kruh koja može poslužiti kao vanjska tegla za cvijeće i začine.

 

Foto: Privatni arhiv

 

Sigurni smo da na prvu nikome ne pada na pamet da protupožarni aparat može ukrasiti vaš dom. No, ako se radi o Pastorovim aparatima, njih nema potrebe skrivati, dapače, njih ćete istaknuti na vidljivo mjesto jer su to prava mala umjetnička djela.

Foto: Privatni arhiv

 

A kad govorimo o umjetničkim djelima, s nama je i ove godine Mirna Sišul, riječka umjetnica i dizajnerica čija djela svake godine unose vedrinu na našu ulicu Bazar. Njezina djela govore nam da živimo u prekrasnom svijetu, pa želite li da i vas svakoga dana netko na to podsjeti, njezin radovi idealni su za to.

 

Foto: Privatni arhiv

 

A nakon mekih tkanina i veselih umjetničkih slika, jedan štand na Bazaru zauzet će i Klesarstvo Martinović koji će nam pokazati svu svoju kreativnost pretočenu u kamenu.

 

Foto: Privatni arhiv

 

Budite s nama od 13. do 16. rujna u sportskoj dvorani Arene Zagreb, pogledajte izložbu 36 Mountains, prošećite Bazarom, istražite ponudu svih 80 izlagača i zaigrajte nagradnu igru. Vidimo se!

 

Komentari