Dođite po pravu dozu inspiracije za svoj dom i osvojite vrijedne nagrade

I treće izdanje InDizajn – Festivala modernog doma, koje se održava u sportskoj dvorani Arena od 13. do 16. rujna neće proći bez nagrada. Njihova ukupna vrijednost ove godine je preko 100 000 kuna! Što sve posjetitelji sajma sve mogu osvojiti, saznajte u nastavku…

Još nas samo tri dana dijeli od početka velikog sajma interijera u organizaciji poznate dizajnerice Mirjane Mikulec i RTL-a te uz podršku sponzora i partnera – HGK-e, HEP-a, Grada Zagreba, Francka, CocaCola/Smartwatera i Somersby/Carlsberga. Pod krovom zagrebačke sportske dvorane Arena, na čak 5000 četvornih metara naći će se preko 80 izlagača iz svijeta interijera – proizvođača i trgovaca, renomiranih brendova, stručnjaka i arhitekata. Pored njih, svoje će proizvode predstaviti i domaći produkt dizajneri, kreativci i umjetnici u dijelu sajma zvanom Bazar, koji obično izazove veliki interes posjetitelja, pa vjerujemo da će tako biti i ove godine.

Bazar je prepun boja, šušura i pršti energijom te stvara dojam kao da se nalazite u nekoj od ulica poznatih turističkih destinacija, koje nude suvenire i umjetnine. Šetnju Bazarom upotpunit će vrhunski umjetnički doživljaj, prodajna izložba slika 36 Mountains, na kojem svoje zanimljive i atraktivne radove predstavljaju mladi umjetnici.

Sajam se i ove godine pobrinuo za kreativce željne stjecanja novih umijeća te organizirao radionice macramea, decoupagea, keramike i home decora, a tu je i kutak za mališane gdje ih čekaju brojni sadržaji prilagođeni njihovoj dobi.

Ono što posjetitelji svakako ne smiju propustiti jest okušati svoju sreću i pokušati dobiti neku vrijednu nagradu ispunjavanjem kupona koji se dobije na ulazu u sajam. Nagradni fond ove godine iznosi preko 100 000 kuna i nudi doista sjajne poklone poput blagovaonskog dizajnerskog stola, perilice rublja, kupaonske opreme, sofe i brojnih drugih. Što se sve može osvojiti i koja je vrijednost pojedine nagrade, možete saznati ovdje: Indizajn sajam – nagrade

 

Pravila nagradne igre, koja će biti dostupna od 13. rujna, potražite na www.indizajnsajam.hr. a izvlačenje svih nagrada održat će se u nedjelju 16. rujna  u 19 sati.

Dođite, inspirirajte se novim načinima uređenja, trendovima, materijalima, opremom i detaljima te osvojite nagradu koja će unaprijediti, obnoviti i uljepšati lice vašega doma!

 

RADNO VRIJEME SAJMA:
ČETVRTAK 12 – 20 sati
PETAK, SUBOTA I NEDJELJA 10 – 20 sati

 

 

Prošlogodišnji dobitnici nagrade / Foto: MMI interijeri

 

Prvo izdanje In Dizajn sajma omogućilo je jednoj dobitnici adaptaciju kupaonice / Foto: MMI interijeri

 

Kada dođete na sajam, ne zaboravite ispuniti kupon / Foto: MMI interijeri

 

Komentari