Novi cool brend na sajmu InDizajn: vaši ljubimci će ga obožavati!

Iza imena Pawsome stoje tri kreativke koje je spojila ljubav prema ljubimcima, a rezultat ove sinergije divna je kolekcija namještaja namijenjena četveronožnim prijateljima.

Dizajn i izrada namještaja uvijek su usko bili vezani za njihove interese, odnosno svijet interijera u kojima su svakodnevno na radnim mjestima. S obzirom na to da su inženjerke koje znaju biti zahtjevne kada je dizajn interijera u pitanju, logičan nastavak bio je dizajn vlastitog namještaja. Naravno, u sve to se uplela i ljubav prema životinjama i nastalo je nešto posebno: namještaj prilagođen kućnim ljubimcima.

Na hrvatskom tržištu još ne postoji nešto slično, a kako su iza sebe imale već par psećih i mačjih intervencija u interijeru, prirodno se postavilo pitanje: pa zašto od te ideje ne pokušati napraviti nešto više? 

U budućnosti se ponajprije vidimo u većoj (serijskoj) proizvodnji već osmišljenih proizvoda na koje će se nadovezivati nove kolekcije. Krenule smo hrabro, ali istovremeno s oprezom te realizirale i izbacile na tržište proizvode za male kućne ljubimce.” – ističu djevojke i dodaju da imaju doslovce sto ideja u glavi za proizvode većih gabarita i drukčijih namjena koji čekaju svoj red i pitanje je vremena kada će ugledati svjetlo dana.

Jedna od prednosti ovog brenda u odnosu na mnoge druge posvećene četveronožnim ljubimcima je činjenica da se jednako dobro mogu uklopit i u interijere vlasnika koji nemaju psa ili mačku: “Angažmanom za brend Pawsome ne ograničavamo se samo na “pet friendly” proizvode, već im je cilj dati svoje odgovore na sva druga interijerska pitanja i interijerske komade za današnjeg čovjeka i naravno njegovog ljubimca, pritom njegujući istinsku ljubav, tj. odabranu profesiju. Svakako bi voljele krenuti u smjeru osmišljavanja kompletnih interijera u kojima će se onda, sasvim  slučajno, možda i naći koji komad s potpisom Pawsome.” – zaključuju tri kreativke koje će svoje proizvode pokazati na nadolazećem sajmu InDizajn – Festival modernog doma u Areni Zagreb od 13. do 16. rujna.

Foto: Pawsome

Komentari