Stella – zvijezda među madracima

Madrac Stella je prvi hrvatski madrac u rolanom obliku. Stella se počela proizvoditi 2003. godine i definitivno postala sinonim za madrac bez opruga. Kvalitetom i cijenom izborila je svoje mjesto na tržištu koje je danas uvjerljivo stabilno. Postoje generacije u obiteljima Perfecta Dreams kupaca koji joj se vjerno vraćaju ne pitajući za druge madrace.

Pefecta Dreams
Pefecta Dreams

Zašto je toliko popularna i poznata? Većina Perfectinih kupaca su ljudi mlađe i srednje dobi, a upravo oni preferiraju tvrđe madrace, što Stella i jest. Jezgra madraca sastoji se od anatomski oblikovane PU pjene modelirane u pet zona. Pjena organskog porijekla zbog svoje strukture otvorenih pora izrađenih poput saća, jamči visoku čvrstoću i veliku nosivost. Madrac ima ljetnu (100% pamuk) i zimsku (100% vuna) stranu, te pamučnu dekorativnu tkaninu s antibakterijskom i antialergijskom zaštitom. Kada bi se rolane Stelle poredale po dužini, mogli bi spojiti krajnji jug s istokom Hrvatske u kolikoj je mjeri zastupljena u svim našim krajevima. Rolano pakiranje Stelle je omogućilo lagani transport madraca u sve dijelove Hrvatske.

Na tržištu je puno sličnih madraca, ali samo je jedna istinska -.zvijezda među madracima – Stella. Više informacija potražite u Perfecta Dreams salonima ili na perfecta.hr!

Komentari