PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: prijavite se za (pre)uređenje jedne prostorije u svome domu

I vas muči neka od prostorija u vašem domu i nimalo niste zadovoljni njezinim izgledom, bilo da je riječ o nedovršenosti, stilskoj neusklađenosti, neatraktivnom i prastarom namještaju…? Mi imamo rješenje – prijavite se na nagradni natječaj InDizajna i Meblo Tradea i osvojite besplatan makeover!

 

Prilozi Iznenadi me u emisiji InDizajn s Mirjanom Mikulec iz sezone u sezonu bude sve veći interes gledatelja. Svi žele vidjeti kako se u polupraznom, nedovršenom, zapuštenom ili bezličnom prostoru u ograničenom vremenskom roku od svega osam sati može dogoditi velika stilska promjena. Ali istovremeno i riješiti neke praktične nedoumice i problemi u životnom prostoru.

Također, ovi prilozi su veliki poticaj svima da se sami odvaže na promjene u svome domu. A novi nagradni natječaj Iznenadi me, koji je ekipa InDizajna u suradnji s tvrtkom Meblo Trade pokrenula uoči početka nove, 17. sezone, idealna je prilika za to!

Sve što trebate učiniti jest prijaviti se na nagradni natječaj putem LINKA, priložiti četiri fotografije prostorije koju želite prijaviti te obrazložiti zašto baš vi zaslužujete mini preuređenje jedne sobe u svome domu. Neovisni žiri, kojeg čine predstavnici InDizajna, odabrat će devet prijava koje su ponudile  zanimljiv i kreativan odgovor na zadano pitanje. Pored toga, žiri će se ravnati i izvedivošću preuređenja u ograničenom vremenskom roku i s obzirom na primjenjivost asortimana Meblo Tradea, budući da se u suradnji s njim prilog i realizira.

Svaki nagradni makeover vrijedan je najmanje 5000 kuna, a prijave su otvorene od 30. prosinca do 4. siječnja.

Sve o uvjetima natječaja možete pročitati OVDJE.

Sretno svima!

 

U nastavku pogledajte neke od naših mini makeovera iz prošlih sezona!

 

Komentari