PRESLATKI KREVETIĆI: pronašli smo udobna i atraktivna gnijezda za vaše četveronožne ljubimce

Iako vole spavati i izležavati se na sofi, fotelji ili krevetu, vaši psi i mačke uvijek žele imati i dodatni ležaj, namijenjen samo za sebe. Pronašli smo pet takvih proizvoda koji će se zasigurno svidjeti vašim kućnim ljubimcima

 

 

U zimskim mjesecima vaši četveronožni kućni ljubimci više nego inače žele pronaći svoje toplo, ugodno mjesto na kojem će se sklupčati i drijemati. Obično je to sofa, fotelja, stolica ili pak vaš krevet. No, kada dođe vrijeme za spavanje, ipak će poželjeti imati svoj ležaj. On će im biti i mjesto za igru lopticom, kostima ili nekim drugim igračkama. Stoga je potrebno pronaći krevet koji će im svojim dizajnom i dimenzijama najbolje odgovarati. Možete u odabir uključiti i dizajn koji bi se svojim izgledom najbolje uklapao u narav i karakter ljubimca.

Kako bismo vam olakšali potragu za novim krevetom, pronašli smo pet primjeraka koji će vas ali i ljubimce osvojiti svojim dizajnom.

 


 

1. Terazzo Bed

Moderni terazzo uzorak u interijerima ne nalazi se samo na keramičkim pločicama, radnim kuhinjskim plohama ili pak klub stolićima. I kreveti za pse mogu biti presvučeni tkaninom s ovim uzorkom.

 

Foto: Laylo Pets

Terazzo Bed, odnosno terazzo krevet brenda Laylo Pets dostupan je u četiri boje i četiri veličine i ima navlake koje se mogu skidati. Lako se, zahvaljujući kožnoj ručki, prenosi te je oropedski što znači da će dugo trajati i biti idealno mjesto za odmor vašeg psa.

Vrlo jednostavno ga možete premještati iz sobe u sobu, a i ponijeti sa sobom.

Foto: Laylo Pets

2. Ray Felt 

Brend opreme za mačke predstavio je svoj novi proizvod: Ray Felt, krevet za mačke, koji ujedno može biti i sjajna nosiljka. Poznato je kako veliki broj mačaka nerado napušta svoj dom u smislu vožnje automobilom ili odlaska kod veterinara, a ova košara bit će izvrsno rješenje budući da mačka provodi dobar dio vremena u njoj.

 

Foto: Wiski Cat

Prednosti Ray Felt košare odnosno kreveta su udobnost i lako održavanje zahvaljujući jastuku koji možete izvaditi i oprati u perilici. Također, možete ga sami sastaviti – pametni sustav jezičaca i čvrsta, no savitljiva tkanina filc uz pomoć pričvrsnica lako se sklapaju u krevet.

Ovaj krevetac proizvođači reklamiraju i kao idealan za manje pse.


3. Chara Cat Nest 

Pod nazivom Chara Cat Nest krije se udoban krevet nalik na mekano i toplo gnijezdo kojeg bi, kao i prethodni proizvod mogli koristiti i manji psi.

 

Foto: Noots

Osim svoje udobnosti, Chara Cat Nest brenda Noots osvaja i mekim materijalom, imitacijom krzna, od kojeg je načinjen te oblikom jastučastog prstena.

Foto: Noots

 


4. Stella Dog Pouf 

Dostupan u dvije veličine i tri boje, uključujući ovu toplu i atraktivnu šafran nijansu ispod, kružni krevet Stella Dog Pouf izuzetno je ugodan i bit će omiljeno mjesto vašega psa.

 

Foto: MiaCara

Ugodnost ovom krevetu koji je kreirao brend MiaCara prije svega pruža mekani jastuk od pjene ispod tkanine koji se prilagođava tijelu ljubimca.

 

Foto: MiaCara

 


5. Biscuit Pet Bed

Brend Pets&Pods, koji je kreirao krevet za pse i mačke najmoderniji je od svih koje ovdje predstavljamo. Njegova posebnost je prije svega u dizajnu – postolju s drvenim nožicama, mekanom krznenom jastuku i obruču u obliku harmonike.

 

Foto: Pets&Pods

Drvene nogice čine ga pravim malim prijestoljem na koje će zasjesti vaš četveronožni ljubimac, a krzeni jastuk udobnim i toplim gnijezdom.

Foto: Pets&Pods
Foto: Pets&Pods

 

Komentari