MODERNA KUHINJA ZA LJUBITELJE JEDNOSTAVNOSTI: savršeno organizirana, praktična i – neodoljiva

Od svih prostorija  u domu, osmišljavanje i organiziranje kuhinje često zna biti najkompleksniji dio. Istovremeno mora biti pametno osmišljena, dobro organizirana, funkcionalna, atraktivna i laka za održavanje. Pronašli smo jednu takvu, koja nam se usto jako svidjela zbog svoga dizajna…

 

 

 

Dvostruka linijska kuhinja, kao što je ova, podrazumijeva dva paralelna zida na kojima su smješteni kuhinjski elementi. Ne zaboravite da prostor među elementima mora biti minimalno 90 cm kako bi kuhinja bila funkcionalna i kako biste se mogli u njoj nesmetano kretati.

 

FOTO: Jack Trench / Remodelista

Ako smatrate da bi jednostavne i ravne linije u kuhinji mogle biti monotone, uzmite u obzir i činjenicu da kuhinja može biti u bojama koje će joj dati na dinamici. U ovoj kuhinji kombinirane su dvije boje. Fronte su u bijeloj boji, dok je radna ploča u sivoj nijansi.

 

FOTO: Jack Trench / Remodelista

Osim jedne police, začina i nekoliko osnovnih aparata, kuhinja je lišena previše dekoracija što je čini vrlo lakom za održavanje. Otvorena polica koja se nalazi ispod kuhinjskih elemenata služi za odlaganje stvari i pribora koji su nam potrebni svakodnevno.

 

 

FOTO: Jack Trench / Remodelista

Dvostruki i prostrani sudoper također olakšava održavanje kuhinje, a dvostruka pećnica ubrzat će pripremu baš svakog obroka.

 

FOTO: Jack Trench / Remodelista

Na dnu kuhinje nalazi se veliki prostrani prozor kroz pa kuhinja obiluje svjetlošću što je želja svih ljubitelja kuhanja. Brodski podovi također su vrlo popularan izbor za kuhinju, a prilikom renovacije kuhinje, zadržan je izvorni strop zgrade pa ta dva spoja čine vrlo zanimljivu kombinaciju.

 

FOTO: Jack Trench / Remodelista

U nastavku jednostavne, ali elegantne i vrlo moderne kuhinje nalazi se blagovaonica, također vrlo jednostavnog i elegantnog dizajna.

 

FOTO: Jack Trench / Remodelista

 

 

 

Komentari