Peći i kamini koji osvajaju na prvi pogled

Malo koji element u prostoru može stvoriti osjećaj topline doma kao peći i kamini.

Ovi tradicionalni izvori topline u prostoru stvaraju posebnu atmosferu i osjećaj doma. Bilo da ih koristite kao primarni izvor topline ili tek kao dizajnerski element, kamini i peći mogu biti točka na i koja prostoru daje ono nešto.

Uz klasičnu varijantu ugradbenih kamina na drva, danas su sve popularnije samostojeće kaminske peći na kruta goriva. Nova tehnološka rješenja omogućavaju jednostavnu ugradnju i održavanje, a same peći zauzimaju manje mjesta i mogu biti raznih oblika. Jedna od domaćih tvrtki koja se ističe svojom zanimljivom ponudom je domaća tvrtka Thermia.

Thermia
Thermia

Moderne varijante kaminskih peći pružaju prirodnu ljepotu atmosfere pucketanja drveta i njegova mirisa te ekološki prihvatljiv način grijanja. Jedna od posebnosti su i trajnožareće peći koje imaju automatske regulatore topline koji vam pomažu u održavanju jednatog intenziteta topline. Elegantnih ravnih linija, dobro će se uklopiti u sve suvremeno uređene prostore, kao i u one uređene balansiranjem različitih stilova, a mogu se po potrebi i seliti u nove stambene prostore. Uz grijanje, pružit će i originalan estetski dojam.

Više informacija potražite ovdje.

thermia
thermia

Sponzorirani članak

Komentari