DETALJI KOJI TRANSFORMIRAJU DOM: praktični elementi su i veliki stilski saveznici

U opremanju doma svaki segment je bitan, a upravo mali praktični detalji, bez kojih ne možemo zamisliti život doprinose uvelike funkcionalnost i estetici. Zato trebaju biti i pomno birani te savršeni, zar ne?

 


Opći dojam o nekome životnom i radnom prostoru stvaramo na osnovu onih manjih elemenata za koje ustvari mislimo da su neprimjetni. No, baš su detalji, bilo dekorativni ili praktični, ono su što definira sliku cijeloga doma. Oni uvelike doprinose atmosferi koja vlada u prostoru kao i estetici. Upravo se na tim manjim segmentima očitava profinjenost, smisao za detalje…

Stoga oni zaslužuju biti pomno birani jer trebaju biti savršeni, zar ne? Jedan od tih elemenata koji zatičemo i koristimo već pri samom ulasku u dom jesu sklopke i utičnice. Pored funkcionalnost i tehnoloških noviteta koji idu ukorak i odgovaraju na potrebe suvremenog načina života, sklopke i utičnice svojim dizajnom mogu podići svaki prostor i doprinijeti stilu koji želimo postići.

Ovisno o obliku i okviru kojeg biramo, sa prekidačima i utičnicama možemo donijeti novu elegantnu, modernu, industrijsku, rustikalnu notu u dom…

Foto: Schneider Electric

LJEPOTA, STIL I FUNKCIONALNOST

U to kako se nevjerojatna ljepota i stil, pored funkcionalnosti, mogu kriti u sklopkama i utičnicama možete se uvjeriti ako zavirite u asortiman poznatog svjetskog branda Schneider Electric čije modele studio Mirjane Mikulec često koristi u svojim projektima.

A posjetitelji InDizajn sajma, koji je u tijeku u zagrebačkoj Areni, mogu na licu mjesta vidjeti novi asortiman Unica sklopki i utičnica. Kako su nam otkrili u Schneider Electricu, nova linija pod nazivom New Unica nastoji maksimalno odgovoriti na potrebe modernog načina života. Posebno je naime dizajnirana u skladu s potrebama električara, dizajnera i želja njihovih kupaca, a nudi nove boje i materijale koji se uklapaju u svaki dekor.

Vjerujemo da će vas upravo različiti dekori oduševiti jer ćete imati sklopke i utičnice koje su sve samo ne obične. Uzorke i boje na njima moći ćete povezati s ostatkom uređenja svoga životnog prostora, vikendice ili primjerice ureda.


INOVATIVNE FUNKCIJE UNICA UTIČNICA

“Završni detalji ono su što zaokružuje priču uređenja svakog prostora. Okviri za utičnice i prekidače danas dolaze u raznim bojama i oblicima i ističu se suvremenim dizajnom pa će se, ovisno o vašem ukusu i odabiru, dobro uklopiti u svaki prostor ili mu pak dodati dašak luksuza”, istaknula je dizajnerica Mirjana Mikulec.

Ono što volimo jest da praktični detalji budu tehnološki napredni. A upravo nova Unica ima inovativne funkcije i široku ponudu za pametne domove budućnosti. Više o samoj ponudi rekla je i Margareta Heder iz Schneider Electrica:

„Osim klasičnih bijelih, naša ponuda uključuje i modele od stakla, drva ili metala koji odgovaraju i prostorima industrijskog stila, kao i retro, eko ili modernim interijerima. Dekorativnim okvirima za utičnice i prekidače možete naglasiti određene elemente u stanu ili ih pak uklopiti bojom i materijalom i na taj način zaokružiti cjelokupan izgled prostora.“

Foto: Schneider Electric

KVALITETA KOJA TRAJE

Iako su utičnice i prekidači do sad bili najčešće previđen detalj u dizajnu interijera, danas se o njihovom izgledu vodi računa. Asortiman New Unica pruža veliku fleksibilnost primjene i upotrebe putem modularnosti i bežičnog upravljanja, a svojim elegantnim dizajnom podiže stil svakog interijera.

Nova Unica pruža potpuni spektar funkcija potreban modernom domu ili uredu, od uređaja namijenjenih za USB punjenje i mrežno povezivanje, multimedijskih utičnica, ali i senzora pokreta i regulatora rasvjete koji igraju važnu ulogu u energetskoj učinkovitosti i smanjenju troškova električne energije.

Foto: Marko Cindrić

Proizvedeni u tvornici Puente la Reina, u Španjolskoj kompanije Schneider Electric, u središtu izvrsnosti i stručnosti za sklopke i utičnice, Unica proizvodi zadovoljavaju najviše standarde kvalitete. Pružaju visoku pouzdanost, trajnost, estetiku I učinkovitost koji su potpis branda Schneider Electric.

Čitavu ponudu provjerite OVDJE.

sdfsdfsad

 

 

Komentari