Pantone boja za 2022: inspiracija za uređenje doma u divnoj plavo-ljubičastoj nijansi

Pantone, slavni institut za boje nedavno je svoju nijansu Very Peri odabrao za boju koja će vladati iduće godine. Ako razmišljate o makeoveru, želite osvježiti svoj dom ili pak useljavate u novi prostor, pogledajte kako unijeti ovu lijepu nijansu!

 


U zadnjem mjesecu tekuće godine Pantone ima svoj mali ritual, kada obznanjuje koja boja će vladati interijerima u idućoj godini. Ovoga prosinca slavni američki Institut za boje odabrao, po mnogima posve neočekivano, nježnu i profinjenu nijansu Very Peri.

HRABRA, SNAŽNA I VEDRA: upoznajte se s Pantone hit bojom za 2022.

Mnoge će ova nijansa plavo-ljubičaste s crvenim podtonom podsjetiti na jednu od popularnih pastelnih nijansi, lavanda ljubičastu, iako je ona ipak malo tamnija od nje.

Foto: Home Inspiration Ideas

Very Peri Pantone je izabrao (ustvari, proizveo, što je po prvi puta u dosadašnjoj praksi biranja boje godine) zbog uvjerenja da je ovo najsretnija i najtoplija od svih plavih nijansi te da njezin crveni pigment donosi hrabrost i jaku duhovnu snagu, koja nam se svima potrebna zbog situacije u kojoj se nalazimo.

Foto: Lamps Plus

Dizajneri smatraju da je riječ o prekrasnoj intenzivnoj nijansi koja nosi u sebi notu odvažnosti. Ako se premišljate oko novih boja koje biste unijeli u svoj dom, svakako razmislite o Very Peri nijansi.

Foto: Archi Living

Nudimo vam inspiraciju koja će vam dati vjetar u leđa i pokazati kako Very Peri funkcionira u različitim prostorijama doma kao i stilovima uređenja! Savršeno izgleda na velikim površinama kao i akcentima!

Foto: Divulgação

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari