OVO ĆE VAS ODUŠEVITI: moćni saveznik u bojanju zidova olakšat će odabir nijanse i samo bojanje te ukloniti mrlje

Donošenje oduke o odgovarajućoj boji zidova u domu ponekad može zadati pravu glavobolju. Srećom, postoji vrlo jednostavno rješenje koje će pomoći i u mnogim drugim situacijama. O čemu se radi, saznajte u nastavku!

 

 

 

Za brzi i povoljan makeover koji će osvježiti, ali i uljepšati vaš dom te koji možete napraviti i sami, dizajneri prije svega uvijek predlažu novu boju na zidovima.

Bojanje zidova doista je jedan od najlakših načina za uvođenje promjena u interijer, no izbor boje ponekad je teži nego što se čini na prvu. U obzir je potrebno uzeti nekoliko faktora: dotok prirodnog svijetla, vrstu rasvjete, ali i ostatak boja u interijeru. O svemu tome ovisi kako će boja funkcionirati i uklapati se u prostor. No, postoji moćni saveznik Dulux Easycare tester koji će vam u tome pomoći.

 

Foto: Mario Topić

LAKŠI ODABIR IDEALNE NIJANSE

Easycare tester odlična je opcija za odabir idealne nijanse za vaš dom. Proizvod omogućuje izbor nijanse za zidove prije kupovine same boje. Iz široke palete boja, odaberite 2 ili 3 nijanse, nanesite na zid te nakon sušenja donesite odluku o tome koja nijansa najviše odgovara vašem interijeru.

Easycare tester inače ima iste karakteristike kao i veće pakiranje, tako da nema straha da boja iz njega neće odgovarati onoj koju kupite kad krenete na bojanje cijele površine.

Foto: InDizajn

ZA PRIKRIVANJE MRLJA

Neki dijelovi zidova, naročito oni u hodniku, kuhinji i blagovaonici, kao i dječjoj sobi više su izloženi ogrebotinama i mrljama. Usto, ako imate djecu manjeg uzrasta, zid vrlo često zna poslužiti za njihove crteže. Kako biste uštedjeli na vremenu i novcima, Easycare testerom u nekoliko poteza prijeđete preko ‘kritičnog’ dijela i riješili ste problem.

I kada nastanu nove mrlje, sve se lako da popraviti jer se Easycare tester na zidu ponaša jednako kao i Easycare boja u većem pakiranju. Vrlo lako ćete ih ukloniti vlažnom maramicom ili krpom.

Foto: Mario Topić

KREATIVNO BOJANJE

EasyCare tester izvrstan je kada na dominantnoj boji zida želite na manjoj površini nanijeti drugu boju ili kada želite tzv. ‘kreativno bojanje’ primjerice geometrijskim oblicima, planinama, obrisima građevina, prugama… Da bi sve bilo savršeno, potrebna vam je i krep traka.

Kako bojati Easycare testerom saznajte u video prilogu, kao i ostale važne informacije o ovom super proizvodu.

 

Foto: Mario Topić

 

 

 

 

Komentari