Dječak Luka dobio je sobu koja će rasti s njim. Oduševit će vas multifunkcionalni radni stol

Mlada mama Ana Čadanić iz Samobora na nagradni natječaj Iznenadi me prijavila je sobu svoga sina, koja tek treba biti namještena, budući da je obitelj tek uselila u svoj novi dom. Želja roditelja je bila da dijete ima sobu koju će moći koristiti dugi niz godina

 

 

 

Obitelj je nedavno uselila u novi stan i Lukina soba još je neuređena te trenutno služi kao skladište svih mogućnih stvari, kao i Lukinih igračaka. Budući da u sobi već postoji ugradbeni ormar s kliznim vratima, u uređenje nije bilo potrebno uključiti prostor za odlaganje garderobe. Također, zidovi su u vrlo dobrom stanju pa nije bilo potrebno ni njihovo saniranje.

 


PRIJE

Na timu Mirjane Mikulec je da bezličnu i polupraznu prostoriju pretvore u dječju sobu koja će funkcionirati dugi niz godina, baš kako su roditelji i željeli.

“Očekujem da soba bude uređena za sadašnjost i budućnost. Sada da se može igrati i crtati, a za budućnost da može spavati i učiti. Vjerujemo Mirjani Mikulec, i mislimo da će ona odraditi izvrstan posao”, rekla je mama Ana.

 

Makeover Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

POSLIJE

Dizajnerica je odlučila dva zida obojati u bež nijansu te jedan zid, onaj uz krevet, dekorirati tapetom s prikladnim životinjskim motivima. Odabrana nijansa boje zidova i tapeta su usklađene.

“Boju zidova uskladili smo s odabranom tapetom. Odlučili smo se za zemljane tonove koji će se slagati sa svakom bojom koja će malom Luki biti zanimljiva kroz odrastanje”, objasnila je dizajnerica Mirjana Mikulec.

 

Makeover Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

Nakon toga prostor se opremio krevetom i stolom, koji je multifunkcionalan. Prvo vrijeme Luka će moći koristiti kao ploču za crtanje, a nakon toga i kao radni stol.

Makeover Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrić

Kako je teklo opremanje dječje sobe korak po korak pogledajte u video prilogu!

 

Makeover Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Marko Cindrići

 

Komentari