Uređujete balkon ili terasu? Saznajte što se ‘nosi’ ove sezone

Iskoristite vikend koji je pred vama kako bi se malo pozabavili izgledom svoga eksterijera: ako već nije vrt u pitanju, onda svakako imate balkon ili terasu koju treba dovesti u red, i to ne samo čišćenjem, nego i stiliziranjem

 

Lijepo i sunčano vrijeme koje se predviđa za ovaj vikend, ili produljeni vikend koji nas očekuje za praznik 1. maj iskoristite i za osmišljavanje svoga eksterijera – vrta, terase ili balkona. Iako ćete tako radno provesti dane predviđene za odmor, pogled na lijepo uređen balkon učinit će da zaboravite na sate utrošenog truda.

Pored čišćenja, uklanjanja korova, mrlja od vlage, bojanja zidova, postavljanja vertikalnih vrtova, žardinjera s cvijećem i začinima uređenje našeg dnevnog boravka podrazumijeva i nabavku garniture za sjedenje i stolića. Želite li biti u trendu, potrebno je informirati se o novitetima u trgovinama. To je ovaj puta za vas učinio Jysk predstavljajući svoj novi asortiman vrhunskog vrtnog namještaja i detalja kroz tri stilske teme – Hygge, Simplified luxury i Urban roots.

Pogledajte kolekciju koja odiše jednostavnim luksuzom, toplim bojama i raznim uzorcima inspiriranim prirodom te pročišćenim linijama i nadahnite se njima prilikom uređenja svoga balkona ili terase!

 

 

Sandra Šimunović/PIXSELL

Simplified luxury namijenjen je za ljubitelje modernih, jednostavnih i pročišćenih elemenata.

 

 

 

Sandra Šimunović/PIXSELL

Urban roots orijentiran na organski dizajn i prirodne materijale pri čemu prevladava drvo.

 

 

Sandra Šimunović/PIXSELL

Hygge odiše boho stilom, toplinom i ženstvenošću.

 

 

 

Sandra Šimunović/PIXSELL

 

Sandra Šimunović/PIXSELL
Komentari