Stoljetna kvaliteta luksuznog dizajna

U turbulentnim vremenima dom i obitelj predstavljaju utočište i točku okupljanja svih članova. Izrazito je važno da se obiteljski život odvija u toploj i udobnoj atmosferi ugodnog životnog prostora. Kvalitetni građevinski materijali osiguravaju idealno okružje za obitavanje, rad i druženje.

Savršen krov pod sobom objedinjuje sve što vam je važno, te pruža zaštitu od nepovoljnih vremenskih utjecaja. Originalna Tondach sistemska rješenja uključuju prema mjeri izrađene završetke za sljeme, greben i rubove koji štite te osobito izložene dijelove od nepogoda, elemente za odzračivanje krova koji dopuštaju vašem krovu da nesmetano diše i tako sprječavaju stvaranje štete od vlage i gljivica, te snjegobrane koji su neophodni za sigurnost Vašeg krovišta jer štite od nekontroliranog klizanja snijega s krova.

TONDACH
TONDACH

Posebno lijep ukras vašeg krova mogu postati elegantna, decentna i funkcionalna rješenja osvjetljavanja te mogućnosti izlaza na krov za sve vrste crjepova. Tondach prodajni predstavnici pružit će vam profesionalne savjete kako ih izvesti da biste članovima obitelji koji žive u potkrovnim sobama omogućili mnogo svjetlosti kao inspirirajućeg i energizirajućeg dijela prostorne atmosfere i pogled na zvjezdano nebo za trenutke opuštanja i sanjarenja.

Kada jednom postignete harmoničan izgled krovišta i opremite ga pristupačnim a istovremeno luksuznim crijepom, krov ostaje takvim ne desetljećima nego stoljećima. Osim funkcionalnih benefita kvalitetnog krova, svojoj obitelji pružate i temelj za lijepe zajedničke uspomene. Primjerice, dugotrajno značajne mogu biti sentimentalne fotografije nekoliko generacija osmjeha ovjekovječenih pred nepromijenjenim domom kao znakom tradicije i stabilnosti.

TONDACH
TONDACH

Tondach stvara dugoročne trajne vrijednosti prirodnim, sigurnim, raznolikim i održivim materijalima iz gline. Vrijednosti kao povjerenje, partnerski odnos, inovacija i angažman za nas su temelji svih djelovanja, tako da se bezbrižno upustite u podizanje kvalitete stanovanja Tondach krovnim rješenjima.

Više informacija potražite na tondach.hr i Facebooku.

PR članak

Komentari