e4 kuća – topla budućnost vaše obitelji

Emocije, energija, ekologija i ekonomija četiri su glavna principa koji obilježavaju gradnju kuće gotovo nulte energije. Ta karakteristika bit će obavezna kod novogradnji u EU već od 2020. godine, a tvrtka Wienerberger postavila je visoke ciljeve poštivanja i unaprjeđivanja dokazane standarde kvalitete i prije tog roka. Tako se djelotvorno osigurava cjelovitost, sigurnost i korisnost složenog sustava obiteljskih kuća.

Ove jeseni počinje realizacija dugo planiranog i pomno osmišljenog projekta koji stvara nove trendove i dugoročne vrijednosti u području gradnje – koncepta e4 kuće budućnosti. Zagrebački investitori prepoznali su vrijednost Wienerberger vizije ekološki održive ekonomične gradnje, a objekt će biti ostvaren u suradnji s renomiranim tvrtkama Bosch, Baumit, Knauf, Pipelife, Pana stolarija, Semmelrock, Tondach i Velux.

wienerberger
wienerberger

Energetskoj učinkovitosti pridajemo najveću pažnju. Masivna gradnja stvara ugodnu klimu u prostorijama, bez velike potrošnje energije za grijanje i hlađenje, pomoću tradicionalno kvalitetnog prirodnog materijala – opečnih blokova i glinenog crijepa. Ušteda energije u Wienerbergeru nikako ne znači i uštedu na kvaliteti života – osigurana je regulacija vlažnosti, izvrsna izolacija i trajnost. Iskustvo i energija koju ulažemo u glinu, postaje osnova vašeg toplog, savršenog doma.

Upotrebom ekološki prihvatljivih obnovljivih izvora energije poput sunčeve energije, topline okoliša ili bio-mase, objekt uzrokuje smanjenu proizvodnju CO2. Istovremeno štiteći svoju obitelj, štitite i okoliš, da bi generacije koje dolaze imale mogućnost sretnog i bezbrižnog odrastanja. Briga o okolišu briga je za sve vaše najdraže.

wienerberger
wienerberger

Modularnost e4 koncepta pruža mogućnost jedinstvene prilagodbe željama i potrebama investitora. Svi koji žele stvoriti svoj idealni dom iz snova dobrodošli su u tvrtku Wienerberger na osobne konzultacije i planiranje unikatnog rješenja. Vaše ideje pretočit će se u stvarnost na najbolji mogući način.

Troškovi realizacije ovise o više čimbenika, no, gledajući period od 30 godina, e4 koncept daleko je povoljniji od dosadašnjih načina izgradnje. Odlikuje ga kraće vrijeme građenja, niži troškovi materijala, ušteda energije, niski troškovi održavanja, dugi životni vijek, sigurna investicija i visok povrat od investicije zbog visokokvalitetnog građevinskog materijala. Uz sve to, podrazumijeva se estetski izuzetno privlačna vizura.

wienerberger
wienerberger

Kuća budućnosti nudi mnogo više od krova nad glavom. E4 nudi poticajnu zaštićenu okolinu za zdrav život i rad svih njenih stanovnika. Pružite sebi i svojoj obitelji najbolje što moderna dostignuća pružaju, a sve to uz pristupačnu cijenu i s brigom o svijetu oko sebe.

Saznajte više na wienerberger.hr

Sponzorirani članak

Komentari