Neočekivani materijal koji odražava boje osobnog stila

U svoj ste dom uložili mnoge sate pažljivo birajući kvalitetne materijale i predmete koji će oživotvoriti vaše ideje i snove za idealnom ugodnom svakodnevicom i poticajnim okruženjem. Da bi oni dugoročno ostali takvima, potrebno ih je zaštititi od vanjskih utjecaja sistemskim rješenjima za krov, koja će stoljećima moći služiti vama i vašoj obitelji.

Glineni crijep istovremeno je tradicionalan građevinski materijal i najmoderniji odabir kojim možete estetski i funkcionalno zaokružiti udobnost svog životnog prostora. On ispunjava sve suvremene zahtjeve vezane uz energetsku efikasnost, ekologiju, vijek trajanja i dizajn.
Dizajn kojim ste oplemenili unutrašnjost svog doma, možete na van odraziti izborom crijepa, a da bi vaša mašta imala nesputan tijek vizualizacije, Tondach vas podupire s čak 400 mogućih kombinacija boja i modela.

tONDACH
tONDACH

Kao primjer uzmimo Tondach Jupiter, crijep velikog formata koji se jednostavno i brzo postavlja, te je tako prilagođen dinamičnim modernim zajednicama koje žele na svoj objekt staviti luksuzan završni dodir. Svoj karakter i stil možete izraziti pomoću jedne od Jupiterovih četrnaest boja. Tako je, primjerice, prirodno crvena tradicionalno dobar izbor za sve arhitektonske stilove.

Ukoliko vam se sviđa mat finiš, tamnosmeđa je neuobičajen odabir koji i dalje ne odskače od prirodnog okoliša, bakrenosmeđa odiše osjećajem topline i u tmurnim godišnjim dobima, engoba nero podcrtava moderne elemente vašeg doma, dok će mat engoba antik oduševiti klasičare.

Mat crna može poslužiti kao idealna neutralna podloga za druge naglašene oblike objekta, tamnozelena je idealna za ljubitelje zelenila prirode i outdoor entuzijaste, engoba granit odražava estetski zahtjevnog individualista istančanog ukusa, a crvenu se može preporučiti klijentima koji ne žele odskakati od stila krovova drugih građevina u svom mjestu.

Za ljubitelje sjajnih površina tu je amadeus crna koja će luksuznim izgledom privlačiti poglede svih prolaznika, sjajna tamnoplava glazura savršen je odabir za razigrane kreativce, a zelena glazura pun je pogodak za one koji žele biti jedinstveni u svakom pogledu. Amadeus prirodna je za tradicionaliste koji kod crijepa ipak žele i zabavan moment, a Amadeus siva elegantno je rješenje za minimaliste.

[

Ako ste pronašli sebe u jednoj od ovih kombinacija, ljeto je idealno vrijeme da obojite svoj svijet jednom od njih – Tondach prodajni predstavnici rado će vam pomoći u svakom aspektu odabira materijala i načina postavljanja svojim stručnim znanjem i iskustvom, te će osmisliti jedinstveno kompletno rješenje za godine i godine pred vama.

tONDACH
tONDACH

Više informacije potražite na Tondach.hr i Facebooku.

Komentari