Top 5 malih kućanskih saveznika bez kojih niti jedan dom nije potpun!

Danas živimo u svijetu tehnologije, no to ne mora biti ništa loše! Dapače, možemo si olakšati život i uz pomoć malih saveznika  brže odraditi svakodnevne aktivnosti.

 

Kada nakon cijelog dana krenete kući, a čeka vas još niz obaveza, čišćenja, kuhanja i spremanja… svi znamo da je uvijek dobro imati pomoć na koju se može osloniti. Da bi vam olakšali potragu, a možda i dali ideju za božićne poklone, istražili smo koje to proizvode želimo imati u kući kako bi brže odradili svakodnevne stvari i više vremena provodili s najbližima.

 

  1. IZMIKSAJ I UŽIVAJ!

Za dobar početak dana ključan je doručak, a uz blender je lakše napraviti hranjivi obrok poput smoothieja! Tako svojim klincima “podvalite” i povrće koje će s užitkom popiti. Svi oni koji se bave sportom, znaju i kako im blender može biti odličan saveznik u planiranju obroka tako da je u svakom slučaju odličan izbor za sve one koji su uvijek u žurbi!

Jeste li znali da se Explore 7 blender s PowerTilt® tehnologijom koristi i u svjetski poznatoj školi kuhanja Le Cordon Bleu?

Explore7 blender / Foto: Electrolux

2. ROBOT KOJEG ŽELITE U KUHINJI

Od prhkog tijesta do hrskavog kruha, omiljenu hranu možete pripremati svaki dan. To je moguće uz omiljenog Electrolux  robotskog pomagača. Želite li usavršiti svoje kuharske vještine, onda će vam ovaj mali kuhinjski robot EKM4000 pomoći u tome. Osim toga, možda napokon uspijete napraviti pravu smjesu za omiljenu čokoladnu tortu ili savršeni domaći kruh koji ćete staviti na blagdanski stol.

Kuhinjski robot / Foto: Electrolux

 

3. SAM ČISTI, SAM PERE!

Jedan od najmrskijih kućanskih poslova je čišćenje i pranje podova, posebno ako imate malu djecu koja tek uče hodati ili kućne ljubimce koji ostavljaju dlake gdje god se smjeste. No pronašli smo rješenje i za taj problem! Trokutasti robotski usisavač s 3D pregledom dizajniran je da otkriva, dohvaća i temeljito čisti svaki kutak vašeg doma. Mete, sakuplja i sprema prašinu i prljavštinu – zvuči savršeno, zar ne? Sustav pregledavanja na bazi lasera i kamere mapira prostoriju, skenira položaj namještaja i objekata kako bi postigao besprijekornu čistoću. Ono što je sjajno je i to što je mali robot tih, bežičan i njime možete upravljati putem aplikacije. Mnogi će se složiti, to je pomoćnik koji svatko želi u svojem domu!

Robotski usisavač / Foto: Electrolux

 

4. USISAVAČ 2u1

Nekih se navika teško odviknuti… u tom slučaju, možemo si olakšati život tako da koristimo novije i bolje verzije već dobro poznatih klasika. Lagan, ali snažan 2-u-1 Pure Q9 bežični štapni usisavač dizajniran da olakša čišćenje. Tiši, lakše, brže čisti… osim toga, možete ga i osvojiti u InDizajn nagradnom natječaju na Facebooku! Saznajte više informacija klikom na LINK.

Electrolux usisavač PQ91-40GG / Foto: Electrolux

 

5. PEGLAJ SVE PRED SOBOM!

Svatko tko je jednom probao savršeno ispeglati košulju za odijelo zna da to nije nimalo lak zadatak… no, otkrivamo vam super trik! Riječ je o parnoj postaji Renew 800 koju lako možemo nazvati i “super peglom”!

U sebi ima ugrađeno prednje svjetlo povezano je s pametnim termostatom, osiguravajući pravu temperaturu za svaki materijal i savršenu vidljivost. Ako ste pratili InDizajn Instagram profil, onda ste sigurno primijetili da možete i osvojiti ovu sjajnu parnu postaju. Više informacija o nagradnom natječaju pogledajte na LINKU.

Electrolux parna postaja E8ST1-8EGM / Foto: Electrolux

 

PROMO

Komentari