CRNA JE NOVA BIJELA: deset kuhinja u neočekivanoj tamnoj boji

Arhitekti i dizajneri oduvijek su voljeli neutralne nijanse, pa tako i crnu. Ustvari, crnu možda više nego ijednu drugu. Stoga ne čudi što se ova boja ušuljala i u kuhinje. I to ne samo kao akcent, nego kao temeljna nijansa. Prije nego što odbacite tu ideju, zavirite u našu galeriju i dajte šansu crnim kuhinjama…

 

 

Crna za neke nezamisliva u interijerima, a drugima je omiljena. O ukusima naravno ne vrijedi raspravljati, ali novi trendovi natjerali su one nesklone crnoj da počnu razmišljati o njoj. Posljednji hit naime stavio je crnu osim u kupaonicu, i u kuhinju što je za neke ravno svetogrđu. Tim više što se crna boja u novim modernim kuhinjama pojavljuje kao dominantna nijansa, s tek natruhama neke druge boje. Neki dizajneri su se odvažili te kreirali kuhinje u kojima je crna jedina boja.

Da crna u kuhinji i nije tako nezamisliva i nemoguća te da se može dobro kombinirati s akcentima u boji drveta ili pak prirodnim drvetom, kao i bijelom, možete se uvjeriti u našoj galeriji. U njoj se nalaze kuhinje u različitim stilovima, tako da će svatko moći pronaći nešto za sebe. I zavoljeti malo više crnu u kuhinji.

Komentari