Školarci Viktorija i Juraj napokon imaju motivirajući radni prostor za pisanje zadaća

Novi zadatak za našu vrijednu ekipu bio je urediti radni kutak. Gledateljica Iva potražila je pomoć pri uređenju mjesta na kojem će njeni školarci Viktorija i Juraj moći pisati zadaće i držati sve školske potrepštine na jednom mjestu. Kako djeca imaju male sobe, Iva je uredila jedan dio dnevnog boravka za učenje, no pokazalo se da to nije dovoljno.


Ideja je bila složiti ugodan i motivirajući prostor za rad i učenje koji će po potrebi moći koristiti i simpatična mama. Kako su krenule pripreme tako se pokazalo da bi i dnevni boravak mogao dobiti mini makeover.

INDIZAJN

INDIZAJN

Dovoljno je bilo promijeniti boju na jednom zidu i postaviti tapetu na drugom da bi promjena bila vidljiva. Kod ovog uređenja vodilo se računa o tome da je radni prostor dio open spacea. U boravku su zidovi doživjeli najveću promjenu pa tako sada imamo tapetu iza televizora koja nenametljivo imitira beton, a na suprotnom zidu kombinaciju sive i ljubičaste. Uz novi tepih, sve je u skladu s postojećom kutnom garniturom.

Što se tiče radnog prostora, pozicija stola ostala je ista, no prostor oko njega bio je neiskorišten. Odluka je pala na poličar  kojim će se radni dio vizualno odvojiti od boravka. Sada ima dovoljno mjesta za odlaganje stvari.

INDIZAJN/FOTO: MARKO CINDRIĆ

Reakciju Ive i Viktorije otkrijete u prilogu!

Komentari