Blagovaonica u potkrovlju napokon je dobila adekvatan namještaj i dekoracije

Gledateljica Marija osvojila je nagradni natječaj uređenja blagovaonice u potkrovlju koja je bila oskudno i posve neadekvatno opremljena, samo s vrtnim namještajem – stolićem i dvije stolice

 

 

Iz epizode u epizodu emisija InDizajn predstavlja projekte (pre)uređenja interijera gledatelja koji su se prijavili i osvojili nagradni natječaj Iznenadi me. Jedna od  njih je i gledateljica Marija koja nas je zamolila da joj tim Mirjane Mikulec uz pomoć Meblo Tradea preuredi blagovaonicu jer njen dečko zbog dotrajalih stolica izbjegava  ovaj dio stana i vrijeme provodi isključivo u dnevnom boravku. Privremeno rješenje blagovaonice nije nimalo funkcionalno niti estetski privlačno, a kosina iznad prostora i ostatak stana diktirali su način preuređenja.

 

PRIJE

 

Dizajnerica Mirjana Mikulec izabrala je u Meblo Tradeu okrugli stol u antracit nijansi, stolice zanimljiva dizajna te efektne tapete s geometrijskim, origami uzorkom. Korištene su nijanse sive i bijele kako se prostor odabirom tamnih nijansi ne bi zatvorio i izgledao skučeno i mračno budući da je riječ o potkrovlju.Stol nije velikih dimenzija i okruglog je oblika kako bi se ostavilo dovoljno mjesta za prolaženje, no odabran je model na razvlačenje, kako bi se mogao prilagoditi za veća druženja te će ga mladi vlasnici zasigurno redovito koristiti.

Tako je blagovaonica postala funkcionalna i opremljena do posljednjeg detalja čime je dobila i na estetici. Tapeta je podigla prostor  i drvena komoda u industrijskom stilu se lijepo uklopila uz nju. Nove moderne stolice i stol na razvlačenje postali su zasluženo središnji dio stana.

 

 

POSLIJE

 

 

Foto: Darko Mihalić

Komentari