Nikolina je željela promjenu u svojoj blagovaonici “bez duše”, a InDizajn joj je ispunio želju

Nikolina iz Ivanca pokraj Varaždina na nagradni natječaj Iznenadi me prijavila je svoju staru blagovaonicu koja je vapila za promjenom. Pogledajte sada, nakon preuređenja njezin izgled!

 


Gospođa Nikolina prijavila se na nagradni natječaj InDizajna i osvojila uređenje blagovaonice.

“Prijavila sam se jer obožavam iznenađenja i volim promjene, toplinu doma, boje… Ovaj prostor mi je malo bez duše i baš mi treba vaša zlatna ruka da ga malo osvježi i da mi baš bude pravo iznenađenjeˇ, otkrila nam je Nikolina Dubovečak iz Ivanca pokraj Varaždina.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Nakon što je odrađena izmjera prostora blagovaonice, dizajnerica Mirjana Mikulec u Meblo Tradeu naručila je sve potrebno za ovo preuređenje. A kada je namještaj stigao, uputila se sa svojim timom u Ivanec kako bi njezina stara, bezlična blagovaonica napokon zasjala u novom svjetlu.

Prije namještanja, bilo je potrebno učiniti par zahvata u prostoru. Lamperija je u svijetloj boji i nenametljiva pa ona nije dirana, ali sz zato pobojani zid iznad nje i strop u neutralnu bež boju. Usto, bilo je potrebno zamijeniti i rasvjetu. U prostor su uneseni novi stol, stolice, tepih i dekoracije.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

“Ovaj makeover brzo smo odradili. Zidovi su osvježeni, osuvremenjena je rasvjeta i ono najvažnije, osmislili smo lijepu i udobnu blagovaonicu.  Gospoda Nikolina rekla je da voli iznenađenja i boje, zato smo birali stolce u zelenoj, a kao kontrast stakleni stol u kombinaciji s drvnim dekorom koji se uklopio s lamperijom, ali i unio uvijek željenu toplinu u blagovaonicu”, ističe Mirjana Mikulec za kraj.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Pogledajte u video prilogu kako je tekao makeover i kako je Nikolina reagirala na novi izgled svoje blagovaonice!

 

 

 

Komentari