U DOMU BLOGERICE LEDE: topli i šarmantni interijer u Varaždinu prepun super detalja

Dizajnerica odjeće Leda Bosnić svoj smisao za estetiku iskazuje i u uređenju svoga doma u Varaždinu u kojem živi sa suprugom Markom i mačkom Emily

 

 

Kuća u Varaždinu u koju vas vodimo prostire se na 90 četvornih metara i topao je i ugodan dom Insta blogerici Ledi Bosnić, njezinu suprugu Marku i maci Emily. Po struci modna dizajnerica, koja sa suprugom izrađuje torbice, Leda voli da je sve oko nje protkano estetikom, pa je tako i njezin dom prava mala oaza stila. “Oduvijek sam voljela lijepe interijere i općenito volim da mi je sve lijepo posloženo i estetski privlačno. Po zanimanju sam dizajner odjeće, tako da je estetika kod mene u svemu prisutna”, objašnjava Leda, koja se krije iza instagramskog profila @ledaboss.

Upravo su joj drugi instagramski blogovi, uz Pinterest, bili velika inspiracija za uređenje doma. U njemu je primjetan utjecaj skandinavskog, ali i farmhouse stila i vintagea. Ima tu svega, ali sve sjajno funkcionira.

Foto: Privatni arhiv

Uređenje njezina doma počelo je adaptacijom, a za sada su mladi supružnici uspjeli urediti samo jedan dio kuće – spavaću sobu, garderobu, radnu sobu, kuhinju i dnevni boravak, koje vam i prikazujemo. U kući je promijenjena vanjska stolarija dok je unutarnja pobojana. Čeka ih obnova fasade i okućnice koje uključuje ne samo ulazni pretprostor nego i vrt. Budući da je to financijski prilično zahtjevan pothvat, Bosnići će još neko vrijeme pričekati s njim. No, to nije sve što ih još čeka…

Ostaju nam dvije kupaonice te velika prostorija sa zasebnim ulazom od koje jednog dana mislimo napraviti galeriju/garsonijeru, s lijepim potkrovljem”, kaže Leda.

Foto: Privatni arhiv

 

U dosadašnjoj adaptaciji su dosta toga Leda i suprug sami izveli, a ne samo osmislili. Vrlo su kreativni, ali i vole raditi svojim rukama sve što mogu. Uređenjem su htjeli dobiti topao i ugodan prostor u kojem vlada atmosfera pravog doma. I u tome su doista uspjeli, unatoč dominaciji neutralnih svijetlih boja – sive i bijele koje načelno djeluju hladno i pomalo sterilno. Od drugih boja uvelike je zastupljena ružičasta, koju Leda i Marko podjednako vole, ali samo oko sebe. Upravo su te nijanse donijele toplinu i ugodu u dom.

Foto: Privatni arhiv

 

“Ružičasta i druge pastelne boje su mi omiljene, a i suprug ih jednako voli kao i ja. On također kupuje stvari za kuću pa me iznenadi kada donese nešto ružičasto, premda ćete nas najčešće vidjeti u crnome od glave do pete”, otkriva Leda.

Foto: Privatni arhiv

Pored modnog dizajna, Leda se bavi i svojim blogom na Instagramu, koji joj oduzme prilično vremena. Sadržaj na njezinom blogu podrazumijeva aranžiranje scene, fotografiranje, sređivanje fotografija, objave, odgovaranje na pitanja odnosno komunikacija s pratiteljima. Gotovo da ne prođe ijedan dan a da nešto ne objavi, na radost svojih pratitelja.

Komentari