Evo kako obojati staru i dotrajalu kadu da izgleda kao nova

Kako uređenje kupaonice podrazumijeva priličan financijski izdatak te građevinske radove koji se mogu oduljiti, dobro je znati da za sve postoji rješenje, pa tako i za dotrajale kade. Ako je i vaša već počela pokazivati znakove starosti, evo kako tome stati na kraj

 

 

Oštećenja na kadi od gusa ili čelika premazanom emajlom, koja je u većini kupaonica bijela, osobito dolaze do izražaja i narušavaju izgled kupaonice. Teško je ne uočiti požutjelu i oštećenu površinu kade, kao i popucane fuge koje su spajaju sa zidom. Dotrajala kada kvari cjelokupni dojam prostorije. Tako je i u ovom slučaju – vlasnica Sandra još nije spremna na temeljitu promjenu koja iziskuje nemala novčana sredstva, ali i prašinu i građevinske radove pa se prijavila na naš nagradni natječaj Riješi moj problem. Tim Mirjane Mikulec odlučio je pomoći gospođi Sandri i obnoviti njezinu kadu od emajla. I to brzinski, u svega nekoliko sati!

Prvi korak je bio temeljito čišćenje kade, a kako je tekao cijeli proces novog emajliranja saznajte u video prilogu! Isto tako, informirajte se na što sve morate paziti ako sami krećete u bojanje kade te zašto je potrebna brzina prilikom bojanja!

 

 

PRIJE

 

InDizajn

 

 

POSLIJE

 

InDIzajn

 

 

Komentari