Kako dobri uzorci! Vrući trend pločica koje su idealne za svaku prostoriju

Pločice već dugo ne stanuju samo u kuhinji i kupaonici nego i svim drugim prostorijama našega doma. Razlozi se kriju u njihovoj praktičnosti, sve savršenijim načinima izolacije, ali i prekrasnim uzorcima koji mogu svaku prostoriju podići iz prosječnosti

 

Podne i zidne obloge temelj su svakog interijera i definiraju njegov cjelokupni izgled. Ne nude nam samo zaštitu od hladnoće i oštećenja te lak način održavanja podova i zidova, nego i estetsku dimenziju koja prostoru daje sasvim novi štih koji će svi primijetiti.

 

Foto: Vodotehnika

 

Nove pločice koje vam danas predstavljamo vrući su trend u svijetu keramike i pravi primjer kako uzorci, kao i veličina i oblik itekako mogu doprinijeti ljepoti i atraktivnosti interijera. Također, unijeti i toplinu, iako je načelno riječ o hladnom materijalu. No, boje i uzorci čine čuda u stvaranju dojma!

I to ne samo u kupaonicama i kuhinjama nego i svim ostalim prostorijama u domu. Zbog svojih dekora odnosno površina oslikanih raznovrsnim zanimljivim uzorcima pločice su se uselile u dnevne sobe, blagovaonice, spavaće i radne sobe i učinile da imamo statement podove i zidove.

 

Foto: Vodotehnika

 

Svi oni koji svoj dom žele dovesti do stilskog savršenstva i imati upečatljive obloge koji će oživjeti prostor, odvažili su se na patchwork, shabby ili azulejos uzroke. Vjerujemo da i vi želite imati poseban dom, s kvalitetnim, ali i posebnim oblozima koji će trajati i ostaviti i vaše goste bez daha te će vam ih usto biti lako održavati, stoga vam nudimo primjere soba koje imaju statement zidove i podove zahvaljujući keramici upečatljivih uzoraka.

 

Foto: Vodotehnika

 

Poželite li neki od njih u svoja četiri zida, zavirite u ponudu salona Vodotehnika koji nudi veliki broj rješenja najboljih talijanskih proizvođača tako da će vam biti lako odabrati dobitnu kombinaciju koja će vizualno oplemeniti prostor na pravi fashion način.

 

PROMO

Komentari