TOTALNI MAKEOVER KUPAONICE: pogledajte kako je stara kupaonica zasjala u novom ruhu!

Ljubiteljima dizajna dobro poznat Dabito, bloger, fotograf, umjetnik i dekorater iza popularnog bloga Old Brand New, sa svojim je čitateljima podijelio kako je tekao makeover njegove vlastite kupaonice koja, moramo riznati, izgleda genijalno!

Makeover kupaonice trajao je neštov više od mjesec dana, a u radovima mu je najviše pomogao njegov tata. Simpatični kreativacd istaknuo je da nije želio zadržati baš ništa. Zto je promjena uključivala sve, od podnih i zidnih pločica, preko kupaonskog namještaja sve do slavina ili pak dodataka za kupaonicu.

MALE KUPAONICE: evo kako ih opremiti!

Ovako je kupaonica izgledala prije preuređenja:

makeover kupaonice
Foto: oldbrandnew.com

Iako je imao određeni budžet i rok u kojem je makeover kupaonice trebao biti gotov, uspio je dobiti točno ono što je zamislio. Želja mu je bila da kupaonica ima wow efekt unatoč skromnijoj kvadraturi, a u tome je, nesumnjivo, i uspio.

OPREMANJE KUPAONICE: izbjegnite na vrijeme najveće zamke u opremanju ove prostorije

Dabito je kombinirao zelene i bakrene motive, ali i vrlo popularan mramor koji se ionako već može smatrati neutralnim izborom. Svojevrsni stilski pečat kupaonica je dobila stvaranjem kontrasta koji pružaju oštre i geometrijske linije suprotstavljene nježnom mramoru, drvenom ormariću i prirodnoj zelenoj boji.

makeover kupaonice
Foto: oldbrandnew.com
makeover kupaonice
Foto: oldbrandnew.com

Evo kako kupaonica izgleda nakon radova:

makeover kupaonice
Foto: oldbrandnew.com

Posebno atraktivan element u kupaonici je mramorom obložen dio zida koji, izvučen u odnosu na gornji dio, omogućava odlaganje stvari i ukrasa, a Dabito priznaje da je zapravo hrio još mjesta za izlaganje umjetničnih radova i dekorativnih dodataka koji svakako kupaonici dali drugačiji i svježiji izgled.

Osim spomenutog donjeg dijela zida obloženog mramorom, Dabito je zidnu keramiku ovoga puta zaobišao i radije se oslonio na bojanje zidova otpornom, perivom bojom, a to mu je, ujedno, i uštedjelo dio budžeta.

U galeriji pogledajte više fotografija ove zanimljive kupaonice, a više o njenu opremanju pročitajte na blogu.

makeover kupaonice
Foto: oldbrandnew.com

 

Komentari