HIT S INSTAGRAMA: neodoljive keramičke vaze s kojima će svaki dom dobiti karakter

Poznato je kako su biljke vrlo važan segment uređenja interijera, a pridodamo li tome šarmantne vaze koje apsolutno osvajaju na prvi pogled, možete biti sigurni kako se radi o detaljima koji će privući pažnju te vaš dom učiniti posebnim i unikatnim

 

 

Iako je izrada keramike danas vrlo rasprostranjena te je tržište prepuno zanimljivih rukotvorina, uvijek se istaknu one koje privlače idejom, originalnošću i sjajnom pričom. Tako smo na Instagramu pronašli genijalne keramičke vaze mlade švedske dizajnerice Elin Frodig (tako joj se zove i profil), kao stvorene za prve bukete proljetnog cvijeća.

Naime, radi se o proizvodu koji je u potpunosti ručno rađen. Vaze su stvorene za sve one koji vole jednostavnost i skandinavski stil uređenja interijera te malo neobičniji dizajn. Iako će mnogi komentirati kako se radi o stilu koji je hladan i koji ne donosi toplinu doma, s detaljima poput ovih vaza, moguće je razbiti monotoniju te prostor prilagoditi i učiniti šarmantnijim.

Foto: Elin Frodig / Instagram

 

Prepoznatljive su po ‘raw’ dizajnu, točnije na površini su vidljivi tragovi prstiju koji su pomno oblikovali svaki centimetar keramičke vaze. Dolaze u nekoliko oblika različitih dimenzija sa šarmantnim ručkama. Ono što nam je posebno zapelo za oko je činjenica kako niti jedna vaza nije jednaka, s obzirom na to da se radi o ručnom radu dizajnerice. I oni modeli koji su jednaki, posjeduju određene razlike koji ih čine unikatima, pa možete biti sigurni da nitko neće imati vazu kakvu imate vi.

Između ostalog, Elin u svom studiju u centru Göteborga stvara i druge rukotvorine – teglice, šalice i pladnjeve te dekoracije za zid.

 

Foto: Elin Frodig / Instagram

Komentari