BOJE DRAGULJA: jesen u interijerima nikad nije bila tako uzbudljiva

Minimalističkim prostorima i nježnim pastelnim tonovima je, čini se, odzvonilo. Ove jeseni u interijerima “se nose” beskrajno luksuzne boje dragulja u kombinaciji s bogatim tkaninama poput pliša i baršuna.

Uređujete li svoj dom, predlažemo da date priliku tamnijim nijansama i unesete u svoj životni prostor odvažnu i bogatu paletu boja dragulja.

Foto: Primark

Ako niste dovoljno hrabri da svoje zidove “odjenete” u boje dragulja i tamnije nijanse poput smaragdno zelene ili safirno plave, predlažemo da se oslonite na krevetninu u spavaćim sobama ili pak ukrasnim jastučićima ako je pak riječ o dnevnoj sobi. Ovo je svakako jednostavniji način kako da isprobate trend koji je poharao interijere s naslovnica magazina o uređenju interijera, ali i zaludio mnoge poznate blogere, dekoratere i, napokon, dizajnere interijera.

Ako ipak nijanse plave i zelene nisu vaš izbor, onda predlažemo da se poigrate tamnijom ljubičastom i bojom fuksije u nekoliko tonova za glamurozniji izgled.

Foto: Primark

Budite hrabri i birajte akcente u toploj zlatnoj nijansi koji će savršeno naglasiti ljepotu tamnijih zidova, manjih komada namještaja ili pak drugih detalja. Kombinirajte ih s geometrijskim uzorcima, resicama ili drugim luksuznijim motivima.

Odličan dodatak ovakvoj shemi elemenata su i mirisne svijeće koje će zaokružiti cjelinu i stvoriti udobnu, toplu i profinjenu atmosferu koja savršeno dočarava jesen.

TRENDOVI JESEN/ZIMA 2019: svew što trebate znati ako želite biti IN

TERRAZZO I ZLATO: apsolutni trendovi ovogodišnjeg sajma InDizajn

Iako je riječ o odvažnijoj kombinaciji boja i uzoraka, nemojte se bojati i budite hrabri – rezultat, sigurni smo, neće izostati.

Foto: House of Fraser
Komentari